asdf

Halálra rémít Annabelle

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Augusztus végén több mint 80 000 rajongó látogatta meg Kanada legnagyobb horror-, képregény- és fantasy film fesztiválját, a Fan Expót, melyet az idén éppen a 20. alkalommal rendeztek meg Torontóban.
A Conjuring – Démonok között előzményfilmje, az Annabelle (18) (Annabelle, hazai bemutató: október 16.) alkotói ezt az alkalmat használták ki, hogy bemutatkozzanak mindazoknak, akik már nagyon várják az elátkozott babáról szóló történetet.
Annabelle_800x1154_1
 
A megtestesült démonokról szóló film igaz történet alapján készült. Az Annabelle-baba, amit megszállt egy ártó szellem, valóban létezik: egy connecticuti múzeumban őrzik egy hermetikusan lezárt tárolóban, melyet kéthetenként megáld egy pap. A gyűlés kedvéért azonban Kanadába szállították, és kiállították a programok helyszínéül szolgáló kongresszusi központ előcsarnokában. Mivel ki volt rá írva, hogy tilos közel menni hozzá, természetesen nagyon sokan álltak mellé, hogy selfie-zzenek vele. És aztán halálra rémüljenek. A Fan Expo második napjától kezdve ugyanis a baba helyére egy tökéletesen elmaszkírozott nő ült, aki, ha már elég közel merészkedtek hozzá, előugrott a vitrinjéből, és átölelte áldozatát. Kiderült: a legtöbb horrror rajongónak gyengék az idegei: mindenki sikított, hatalmasat ugrott, és volt vámpírjelmezes, aki elsírta magát... De legalább mind megjegyezték, ki az az Annabelle...
Megosztás facebookon