asdf

Így lehetsz ott te is a STAR WARS vörös szőnyeges premierjén

Star Wars rajongók figyelem! Ha szerencsés vagy, Te is ott lehetsz a film vörös szőnyeges premierjén, sőt barátaidat is magaddal viheted.

Az omaze.com egy adománygyűjtéssel egybe kötött felhívással célozta meg a rajongókat. Ugyanis, ha részt veszel a jótékonysági akcióban, akkor jó eséllyel ott lehetsz a los angalesi vagy a londoni premieren.

ChewyFordAz Ébredő Erő december 18-án debütál a mozikban, de az omaze.com jóvoltából nyolc rajongó maga is részt vehet a különleges premieren. Az adományozók nem csupán jótékonykodhatnak, de szuper kis cuccokat vásárolnak meg, amivel még a sorsoláson is részt vesznek. A játék szabálya szerint két nyertes és annak három-három barátja lehet ott a nagy eseményen.omaze-harrison-ford-November 19-én egy Star Wars: Force for Change nevű kampány indult útjának, melyet maga Harrison Ford jelentett be, melynek fő célja, hogy pozitív hatású cselekedetekre bátorítsák az embereket. Magát a kezdeményezést 2014 májusában J.J. Abrams indította, amellyel a Star Wars VII. epizódjában szereplési lehetőséget kínált a film rajongóinak. A megmozdulás felpörgette a világot és közel 4,5 millió dollárt sikerült összegyűjteni, az UNICEF jótékony programjait támogatva. A Star Wars film körül óriási a felhajtás, és ezt kihasználva kampányolnak jótékony célokért, és a befolyt adományokkal összesen 15 jótékonysági programot támogatnak majd világszerte, melyeket természetesen Abrams, a film szereplői, producere és a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kernnedy választanak ki.

A jótékonysági akcióban december 4-ig lehet részt venni az omaze.com oldalán. Addig is nézzétek meg, hogyan lepi meg Mr. Ford a rajongókat:

Megosztás facebookon