asdf

Hoppá! Vonzódik saját neméhez Cameron Diaz?

  • Szerző: Nikk
A 41 esztendős amerikai színésznő az utóbbi időben igen különös megnyilatkozásokat tesz a sajtó munkatársai előtt.

Cameron Diaz korábban olyan hírességekkel alkotott egy párt, mint Jared Leto, Justin Timberlake, vagy éppen Matt Dillon. Ám úgy tűnik a Maszk (1994), a Míg a jackpot el nem választ (2008), vagy éppen Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap (2012) gyönyörű karaktere nem csak Hollywood félisteneivel randizgat, ugyanis elárulta, hogy véleménye szerint minden nő fejében legalább egyszer megfordul élete során, hogy milyen lehet egy másik nővel az ágyban.

Cameron Diaz csajokkal

„Szerintem a női test egyszerűen gyönyörű. Biztos vagyok benne, hogy minden nő élete során legalább egyszer vonzódik szexuálisan egy másik nőhöz. Ez teljesen természetes dolog, még akkor is, hogyha ezt a vágyat nem éljük ki.” - mondta Charlie angyala. „Nem hiszem, hogy féltékenynek kellene lenni egy másik nőre. A szüleim arra tanítottak, hogy amit mások tudnak: az nem az én dolgom. Nekem abban kell jobbnak és jobbnak lennem, amihez van tehetségem és én értek.”

A mostanság A csajok bosszúja premierjein látható híresség azt sem rejtette véka alá, hogy a pasik mivel tudják őt leginkább kiborítani. „Ha gorombák, ahhoz nekem egyáltalán nincs türelmem. Na és a túl sok kölni is olyan dolog, amit nem viselek el. Imádom a jó humort, mert megmutatja, hogy egy férfi milyen okos. Imádom a brit humort, és a brit férfiakat.”

dance-party-for-other-woman

A csajok bosszúja hazai bemutató: 2014. április 24.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel.
Csatlakozz közösségünkhöz 
a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon