asdf

Cameron Diaz tagadja, hogy kavart Drew Barrymore-ral

  • Szerző: Nikk
Az utóbbi időben nem csak filmes alakításaival kerül a média középpontjába Cameron Diaz. Az utóbbi időben mintha némi őszinteségi roham tört volna rá A csajok bosszúja sztárjára.

Így derült ki többek között az is, hogy Cameron nem csak a férfiakra, de bizony a nőkre is képes beindulni és korábban nem egy kalandja volt a gyengébbik nemmel. Több külföldi forrás pedig azt állítja, hogy egyik leszbikus kapcsolatát nem más jelenti, mint a Kavarás című film női főszereplője, Drew Barrymore.

„Mikor bevallottam, hogy voltam már nővel is, az egyik újság felhívott, hogy valóban Drew Barrymore volt-e az, akivel korábban összejöttem. Még a gyomrom is felfordult a gondolatra. Mintha azzal gyanúsítanának meg, hogy a testvéremmel kavartam.” – nyilatkozta az ügy kapcsán Diaz.

Drew és Cameron sok-sok éve már, hogy jó barátnők. Barátságuk még a Charlie Angyalai forgatásai előtt kezdődött, mikor egy kávézóba jártak reggelente. A közös munka során azonban több hónapot voltak együtt és azóta testvérként szeretik egymást a színésznők. Sok őrültséget követtek el közösen és mindig egymás mellett állnak a nehéz időkben. Elmondásuk alapján kettejük közül Cameron az, aki naivabb és Drew az, aki időnként lerángatja őt a földre. Nem csoda hát, hogy a Szexvideó női főszereplője kiakadt a feltételezésekre, azonban konkrét nevet továbbra sem hajlandó mondani a kíváncsiskodó médiának...

Cameron & Drew

Szexvideó – Bemutató: 2014. július 31.

Megosztás facebookon