asdf

Cameron Diaz újra dalra fakad!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A legtöbb színész nem szereti kétszer elsütni ugyanazt a poént. Cameron Diaz például 1997-ben énekelt utoljára kamera előtt, az Álljon meg a nászmenet! című romantikus vígjátékban.
"Az a károgás volt az igazi énekhangom" – nyilatkozta a színésznő, aki az Annie című családi vígjátékban újra énekelni fog. "De az Annie-ben igazán énekelnem kellett. Kénytelen voltam legalább annyit tréningezni, mint amikor egy akciófilm előtt karate-edzésekre járok. Ezúttal nem kornyikálhattam úgy, ahogy karaoke-zni szoktam." - tette hozzá a színésznő.
Annie_jelenetfoto(14)
A filmben egy 11 éves, nagyon tehetséges kislány Quvenzhané Wallis és Jamie Foxx a partnere. Utóbbival játszott már együtt: a Minden héten háború-ban, ahol az Oscar-díjas színész egy feltörekvő amerikai focistát játszott. És volt egy azóta legendássá vált jelenete Diazzal, amely meccs után az öltözőben játszódott. És Diaz vagy húsz mezítelen férfival volt kénytelen kezet fogni.
Annie_online_6E
"Az éneklés nehéz, de az a jelenet még nehezebb volt. Nem tudtam, hova nézzek. A sok kézfogás után pedig rengeteg kézfertőtlenítőt kértem. Azt hiszem, nagyon zavarban lehettem..." - emlékszik vissza Cameron Diaz.

Annie - Hazai bemutató: 2015. január 22.
Megosztás facebookon