asdf

A sztárok is imádják a Madagaszkár Pingvinjeit

  • Szerző: Nikk
Mozivásznon debütáltak mindenki kedvenc pingvinjei! Kapitány, Kowalski, Rico és a Közlegény szuperkémeknek állnak a Madagaszkár Pingvinjei mozifilmben, amelynek premier előtti vetítésén a hazai sztárvilág képviselői is megjelentek. Wolf Kati, Ada, Harsányi Levente, Oláh Gergő, Abaházi Csaba, Ganxsta Zolee, Győrfi Pál és Czutor Zoli gyermekeikkel nézték meg a filmet, de eljött a pingvinrajongó Palvin Barbi, RandomMarci és Debreczeni Zita is.

Ki látott már tojásból előbújó titkosügynököket? A Madagaszkár Pingvinjei vadonatúj filmjükben felforgatják a nemzetközi kémvilágot. A bátor madaraknak egy rendkívüli kaland során a pingvintársadalom ellen törő óriáspolip, Dr. Octavius gonosz tervét kell megakadályozniuk. Magyarország legnépszerűbb gyerekcsatornája, a Nickelodeon vidám közös mozizásra hívta hazánk sztárjait, akik között rengetegen rajonganak a szerethető pingvinekért.Palvin 2A kedves kis kémek kalandjaira nem csak a kisgyerekes sztárok voltak kíváncsiak, Palvin Barbi, a VIVA műsorvezetője RandomMarci, Debreczeni Zita és Marenec Fruzsi is megtekintették a filmet, előtte pedig Kowalskiékkal fotózkodtak az embernagyságú plakátok előtt. Palvin Barbi elárulta, hogy rajong az animációs sorozatért.Palvin BA Madagaszkár Pingvinjei az egyik kedvenc rajzfilmem, sosem fogom megunni őket. Imádom a benne szereplő karaktereket, mind-mind szeretnivaló személyiségek. A vicces pingvinek közül különféle tárgyakat állandóan felköpködő Ricó áll legközelebb a szívemhez, érte egyenesen odavagyok. A Nickelodeon sorozatának első részét apukámmal láttam, sőt, elárulom, hogy függő vagyok: mielőtt elindultam a moziba, ma délután is az ő kalandjaikat néztem.”– mondta nevetve Barbi. „Az otthoni szobámban kiemelt helyen tartom a plüss Julien királyomat, amit karácsonyra kaptam néhány éve.” – mesélte a gyönyörű szupermodell, aki SpongyaBobért is rajong: korábban elárulta, hogy legtöbbször a Nickelodeon jólelkű szivacsát ábrázoló ágyneműben hajtja álomra a fejét.

A pingvin-őrület nem csak a moziban folyatódik, szórakoztató kalandjaikat a televízióban is nyomon követhetjük: a Madagaszkár Pingvinjei animációs sorozat december 6-án és 7-én 13 órától maratoni részekkel érkezik a Nickelodeonra.
Varga GyőzőOláh GergőGyőrfiGanxstaDebreczeni ZitaAbaháziAda

Megosztás facebookon