asdf

Te is lehetsz Pingvinekkel táncoló!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A pingvinek a legkomolyabb emberből is kihozzák a humorérzéket. És a legnagyobb filmművészből is játékos kedvű, mókázni vágyó viccmestert csinálnak. A Madagaszkár pingvinjei humorának úgy látszik, nem lehet ellenállni. Még a legendás Werner Herzog sem tud.
A világ egyik leghíresebb filmrendezője, aki a hetvenes évek óta kápráztatja el a művész mozik közönségét, az Aguirre, a Fitzcarraldo, a Kaspar Hauser és a Nosferatu rendezője ugyanis olyasmit csinált, amit valószínűleg egyik rajongója sem tételezett volna fel a komor és elszánt művészről: szerepet vállalt a DreamWorks új animációs vígjátékában, A Madagaszkár pingvinjei-ben. És mit csinál? Önmagát parodizálja. A mester 2007-ben forgatott egy Oscar-díjra jelölt dokumentumfilmet. A Madagaszkár pingvinjei pedig egy dokumentumfilm-szerűséggel kezdődik, melyben egy német dokukészítő vizsgálja „az édi-bédi, cuki lényeket, ahogy letottyannak a kerek popójukra”. "Csak egy spinoffot ne csináljanak belőlem is" – viccelődött Herzog, amikor újságírók az animációs élményiről kérdezték. Ezek a Pingvinek nem csak saját mozifilmjükkel hívják fel magukra a figyelmet!

A #PenguinShake elnevezésű videóval egy különleges Guinness rekordot szeretne felállítani a stúdió. A dolog lényege, hogy megtanuljátok a táncot, majd felveszitek videóra és feltöltitek az Instagramra (vagy YouTubera) a hashtag #PenguinShake-et használva. A végén az összegyűlt videókból összevágják a világ leghosszabb videóját! Táncra fel! A Madagaszkár pingvinjei (6) (The Penguins of Madagascar - Hazai bemutató: november 27.

Megosztás facebookon