asdf

A divat profétája irányítja A csajok bosszúját!

  • Szerző: Nikk
Hogy nem mindig az adott film rendezője a legfontosabb személy, az most A csajok bosszúja (16) című film kapcsán is kiderült. Ugyanis a vígjáték forgatását irányító Nick Cassavetes kihangsúlyozta: a jelmeztervező szerepe ezúttal kiemelten fontos volt.

Az alapsztori szerint három csajszi (Cameron Diaz, Kate Upton és Leslie Mann) összefog közös exük ellen, aki mindannyiukat megcsalta korábban. Az ő bosszújukat pedig egy negyedik nő segíti, aki nem más, mint a mindig divatos Nicki Minaj. Éppen ezért volt kiemelten fontos, hogy a négy dögös szereplő milyen ruhákban tűnik fel az új film különböző jeleneteiben.

A csajok bosszujanegyen

A szettekért pedig nem más felelt, mint a divat profétája, Patricia Field. A 70-es években a cicanadrágot divatba hozó diktátor munkáit olyan alkotásokban láthattuk már, mint a Szex és New York, vagy éppen Az ördög Pardát visel. Utóbbiért még Oscar-díjra is jelölték a Greenwich Village-ban található boltjából (House of Field) irányító divatgurut. Még egy ok tehát, amiért nagyon várhatjuk a filmet!

Hazai premier: 2014.04.24.

A csajok bosszuja cameron

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon