asdf

Han Solo nagy szerepet kap a Star Wars VII-ben

Úgy látszik, hogy ez a hét a Star Wars VII-ről szól, hiszen azután, hogy az eredeti trilógia három főszereplőjét látták Londonban, a forgatás helyszínén, az is kiderült, hogy Han Solo a cameo helyett a sztori egyik főszereplője lehet.

Harrison Ford, Carrie Fisher és Mark Hamill már Londonban tartózkodik, ahol pár héten belül elkezdődik a Star Wars 7 forgatása, ami egyben az első megerősítése annak, hogy valóban visszatér az eredeti trilógia három főszereplője a sorozat legújabb részében. Eddig viszont arról szóltak a hírek, hogy a három sztár csupán egy cameo erejéig, vagy maximum mellékszerepben tűnik majd fel, de most az is kiderült, hogy a karakter nagyon is fontos figurája lesz a történetnek. 

han solo

A sztoriról továbbra sem árultak el semmit, de J. J. Abrams rendező a következő napokban összehívja a színészeket az első felolvasásra. A három sztáron kívül eddig Peter Mayhew, vagyis Chewbacca az egyetlen, aki már biztosan szerepelni fog a filmben, de most a Llewyn davis világa című Coen-testvérek mozi főszereplője, Oscar Isaac is esélyes lehet egy főbb szerepre. A film főgonosza pedig Adam Driver, míg az egyik jedi tanonc John Boyega lehet majd. 

zac efron

Korábban Zack Efron és Ryan Gosling neve is felmerült a projekt kapcsán, án ezt mindketten cáfolták. A Rossz szomszédság című legújabb filmjének kapcsán adott interjújában azt mondta, hogy több lehetőség is nyitott számára a jövőben, így egyelőre nem tud mit mondani, de nem is szeret túl korán nyilatkozni egy szerepről, inkább megvárja, amíg biztossá válik a dolog. Azt viszont már korábban is elismerte, hogy meghallgatták a szerepre. Állítólag a fent említett Han Solo fiát alakíthatná, míg Gosling Luke Skywalker csemetéje lenne. 

Természetesen ezek egyelőre nem hivatalos információk, így lehet, hogy nem is igazak, de már nem kell sokat várnunk, ugyanis ha minden igaz, vasárnap hozzák nyílvánosságra a stáb tagjainak nevét.

Star Wars VII - Bemutató: 2015. december 18.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon