asdf

Ezeket a filmeket érdemes megnézni áprilisban a moziban (2018)

  • Szerző: MoziStar
Lassan érkezik a tavasz, és a szabadtéri piknikezés is várat még magára. De a kikapcsolódás nem maradhat el. Az áprilisi filmek a mozis szórakozást teljes mértékben kielégíthetik a nézők szánára.

2018_április_mozi_ajanlo

TŰZGYŰRŰ - LÁZADÁS (12)

Magyarországi bemutató: 2018. április 5.

Rendezte: Steven S. DeKnight
Főszereplők: John Boyega, Scott Eastwood, Tian Jing, Cailee Spaeny, Charlie Day
Hazai forgalmazó: UIP-Duna

John Boyega (Star Wars: Ébredő erő) áll a TŰZGYŰRŰ: LÁZADÁS élén, amely a 2013-as, nagyszabású, szörnyes és robotos látványorgia méltó folytatása, melyben egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak. 

GENEZIS (16)

Magyarországi bemutató: 2018. április 12.

Rendezte: Bogdán Árpád
Főszereplők: Cseh Annamária, Csordás Milán, Illési Enikő Anna, Danis Lídia, Molnár Levente, Ravasz Tamás
Hazai forgalmazó: Hungaricom

A Genezis történetének középpontjában egy roma kisfiú áll, akinek gyerekkora drasztikusan véget ér, amikor egy brutális támadásban elveszíti a családját. A munkájába temetkező sikeres ügyvédnő felettese nyomására elvállalja a rasszista gyilkosságsorozat egyik vádlottjának védelmét. A nyomozás során megismerkedik az ügyben tanúként résztvevő kisfiúval, és ez a találkozás mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatja. Egy titokzatos kamaszlány is belekeveredik az ügybe, amikor sötét titkok derülnek ki a szerelméről. A bibliai eredettörténet a társadalom legkülönbözőbb rétegeiből érkező emberek sorsán keresztül elevenedik meg, útjaik sosem kereszteznék egymást, ám sorsuk mégis összefonódik ennek a tragikus bűnténynek az árnyékában. A Genezis szereplői az egyetemes emberi értékek - az életbe vetett hit, a szolidaritás, a felelősség - mentén döntenek a sorsukról, így lehetőséget kapnak az újrakezdésre, egy új életre.

RAMPAGE - TOMBOLÁS (16)

Magyarországi bemutató: 2018. április 12.

Rendezte: Brad Peyton
Főszereplők: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Joe Manganiello
Hazai forgalmazó: InterCom

Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá. Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekülnek Amerika nagyvárosai. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

ÉJJELI NAPFÉNY (12)

Magyarországi bemutató: 2018. április 19.

Rendezte: Scott Speer
Főszereplők: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét - amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek, és innentől kezdve minden éjszakát együtt töltenek a csillagok alatt. Katie előtt megnyílik a világ, lelkitársa oldalán végre valóra válik rég áhított álma. Ám a fiú elől eltitkolja a betegségét, amivel óriási veszélybe sodorja az életét... 

GHOST LAND - A RETTEGÉS HÁZA (16E)

Magyarországi bemutató: 2018. április 19.

Rendezte: Pascal Laugier
Főszereplők: Crystal Reed, Emilia Jones, Mylène Farmer, Taylor Hickson, Anastasia Phillips, Rob Archer, Adam Hurtig
Hazai forgalmazó: ADS Service

Egy kétgyermekes édesanya megörökli nagynénje elhagyatott vidéki házát. Az első éjszaka gyilkos betörők rontanak rájuk új otthonukban, ám az anya lélekjelenlétének köszönhetően mindhárman megmenekülnek. Az idősebb lánytestvér később megírja a horrorisztikus este történetét, a könyv pedig óriási siker lesz. Neki sikerült feldolgozni a borzalmakat, ám húgát – aki még mindig abban a bizonyos házban lakik anyjával, ahol az eset történt – még mindig kísérti a múlt. Mikor a lány félelme annyira elhatalmasodik rajta, hogy kezelhetetlenné válik, testvére a segítségére siet. Ám hamar rájön, talán rossz ötlet volt visszatérni a szörnyű emlékek színhelyére.

JÖNNEK A KACSÁK (6)

Magyarországi bemutató: 2018. április 19.

Rendezte: Christopher Jenkins
Főszereplők: Peng hangja-Jim Gaffigan, Chi hangja-Zendaya, Chao hangja-Lance Lim, Banzou hangja-Greg Proops, Jinjing hangja-Natasha Leggero, Frazier hangja-Stephen Fry, Giles hangja-Craig Ferguson, Edna hangja-Jennifer Grey
Hazai forgalmazó: Big Bang Media

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak. 

VESZETT VIDÉK (16)

Magyarországi bemutató: 2018. április 19.

Rendezte: Warwick Thornton
Főszereplők: Bryan Brown, Matt Day, Anni Finsterer, Sam Neill, Ewen Leslie, Hamilton Morris
Hazai forgalmazó: ADS Service

Samet, a középkorú őslakost és családját a lelkipásztor a megkeseredett háborús veterán szomszédhoz, Harryhez küldi kisegítőnek. A két férfi kapcsolata annyira elmérgesedik, hogy Sam önvédelemből kénytelen lelőni Harryt. Samre és feleségére vérdíjat tűznek ki, ezért a kíméletlen ausztrál vadonba menekülnek a törvény emberei elől. Ahogy a gyilkosság részleteire fény derül, a közösség tagjai úgy bizonytalanodnak el az üldözés létjogosultságáról és követelnek valódi igazságszolgáltatást a két őslakosnak.

BOSSZÚÁLLÓK - VÉGTELEN HÁBORÚ (12E)

Magyarországi bemutató: 2018. április 26.

Rendezte: Joe Russo, Anthony Russo
Főszereplők: Robert Downey Jr., Jeremy Renner, Scarlett Johansson, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Elizabeth Olsen, Vin Diesel, Zoe Saldana, Chris Hemsworth, Chris Evans, Paul Rudd, Mark Ruffalo, Paul Bettany. Tom Holland, Tom Hiddleston, Josh Brolin
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Mialatt a Bosszúállók és szövetségeseik tovább védelmezik a világot az egy hősnek túl nagy veszedelmektől, egy új fenyegetés bukkan fel a kozmosz árnyékából: Thanos. A becstelen intergalaktikus zsarnok célja, hogy összegyűjtse a 6 darab, elképzelhetetlen erőt hordozó végtelenség kövét, és arra használja őket, hogy az egész valóságra rákényszerítse ördögi akaratát. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezette őket – a világ sorsa és saját létezésük soha nem volt még ennyire bizonytalan.

Megosztás facebookon