asdf

Ezek a filmek várnak ránk májusban a moziban (2017)

  • Szerző: MoziStar
Megnéztük a májusi filmek kínálatát és 8 olyan filmet találtunk, melyeket jó szívvel ajánlunk nektek moziban való megtekintésre.

moziajánló_2017_majus

A GALAXIS ŐRZŐI VOL. 2. (12)

Magyarországi bemutató: 2017. május 4.
Rendezte: James Gunn
Főszereplők: Chris Pratt, Zoe Saldana, Rocket Raccoon hangja - Bradley Cooper, Groot hangja - Vin Diesel, Dave Bautista, Karen Gillan, Michael Rooker, Kurt Russell 
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is. 

JULIETA (16)

Magyarországi bemutató: 2017. május 4.
Rendezte: Pedro Almodóvar
Főszereplők: Emma Suárez, Adriana Ugarte, Michelle Jenner, Darío Grandinetti
Hazai forgalmazó: Cinetel

A családfő elvesztése után Julieta és lánya, Antía sebeit az idő gyógyítás helyett, csak mélyíti. Xoan hiánya olyannyira eltávolítja egymástól a két nőt, hogy Antía a 18. születésnapja után szó nélkül lelép otthonról. Miközben Julieta kétségbeesetten keresi lányát, szüntelen azzal szembesül, hogy mennyire keveset is tudott róla mindeddig. 

ARTHUR KIRÁLY - A KARD LEGENDÁJA (16)

Magyarországi bemutató: 2017. május 11.
Rendezte: Guy Ritchie
Főszereplők: Charlie Hunnam, Astrid Berges-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou, Eric Bana, Katie McGrath, David Beckham
Hazai forgalmazó: InterCom

London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság. A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki. Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelő. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos bombázó, Guinevere (Astrid Berges-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt (Jude Law).

Ó, ANYÁM (16)

Magyarországi bemutató: 2017. május 11.
Rendezte: Jonathan Levine
Főszereplők: Goldie Hawn, Amy Schumer, Ike Barinholtz, Christopher Meloni
Hazai forgalmazó: InterCom

Emilyt (Amy Schumer) kirúgja a pasija, ő meg azt hiszi, hogy összedőlt a világ. Pedig a világ csak ezután dől össze: ugyanis a pár éppen egzotikus vakációra indult volna, és a magára maradt csaj jobb híján rábeszéli szuperóvatos anyukáját (Goldie Hawn), hogy ő utazzon el vele Dél-Amerikába.  Ennyire különböző két nő még nem volt egy családban. Nem bírják elviselni egymást, és ezt meg sem próbálják letagadni. A botrányos utazás azonban csak a kezdet: mert még el is rabolják őket. Ha ki akarnak jutni a dzsungelből, anya és lánya kénytelen összefogni... de ahhoz hihetetlen és elképesztően dilis kalandokat kell kiállniuk. 

AZ UTOLSÓ CSALÁD (16)

Magyarországi bemutató: 2017. május 11.
Rendezte: Jan P. Matuszynski
Főszereplők: Andrzej Seweryn, Dawid Ogrodnik, Aleksandra Konieczna, Andrzej Chyra
Hazai forgalmazó: Mozinet

Amilyen különleges volt a lengyel Beksiński család élete, olyan rendkívüli a róluk készült film is. A hetvenes évek közepétől harminc éven keresztül követjük a szürrealista festményeivel nemzetközi hírnevet szerző apát, a nyolcvanas években kultuszstátuszba kerülő DJ és rádiós műsorvezető fiút és a család nőtagjait, akik valahogy próbálják elviselni az excentrikus férfiakat. Lengyelország természetesen rengeteget változott ezekben az évtizedekben, de mi csak a családon keresztül, nagyrészt egy lakótelep két lakásából látjuk a szükségállapotot vagy a rendszerváltást. Az utolsó család a legkevésbé sem életrajzi film, hanem különleges családi tabló, amely egy rendkívül fura famílián keresztül mutatja be az életet a keleti blokkban - anélkül, hogy bármilyen formában is politizálna. 

VADEMBEREK HAJSZÁJA (12)

Magyarországi bemutató: 2017. május 11.
Rendezte: Taika Waititi
Főszereplők: Sam Neill, Julian Dennison, Rima Te Wiata, Oscar Kightley
Hazai forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ricky, a dacos városi kölyök új nevelőszülőkhöz kerül, Új-Zéland vadregényes tájaira. A kezelhetetlen srác a kissé furcsa, de szeretetteljes Bella néni és új kutyája, Tupac körében hamar otthonra lel, bár a zsémbes és magának való Hec bácsival nehezen találja a közös hangot. Amikor egy váratlan tragédia miatt Rickyt újra a gyermekvédelem felügyelete fenyegeti, a javítóintézet elől inkább hegyekbe menekül. Hec bácsi persze könnyedén rátalál, ám egy veszekedés és baleset miatt hetekre a dzsungelben ragadnak. Országos körözést adnak ki rájuk, és az újonnan törvényen kívülivé vált párosnak választania kell: vagy a saját fejük után mennek, vagy összefognak és megpróbálják együtt túlélni a nagy kalandot. 

ALIEN - COVENANT (18)

Magyarországi bemutató: 2017. május 18.
Rendezte: Ridley Scott
Főszereplők: Michael Fassbender, Billy Crudup, Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, James Franco
Hazai forgalmazó: InterCom

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes - egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fassbender), a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője. 

A KARIB - TENGER KALÓZAI - SALAZAR BOSSZÚJA (12)

Magyarországi bemutató: 2017. május 25.
Rendezte: Espen Sandberg, Joachim Ronning
Főszereplők: Johnny Depp, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Orlando Bloom, David Wenham, Kevin McNally, Geoffrey Rush
Hazai forgalmazó: Forum Hungary

Johnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címre hallgató új epizódban. Az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal - és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől. 

Megosztás facebookon