asdf

EXKLUZÍV: Szabó Győző egy különleges hőst szinkronizál

Július 30-án mutatják be a lenyűgöző látványvilágú Münó, a holdbéli manó (3D) családi animációs filmet, amiben az egyik fő karakternek, a Nap őrzőjének, azaz Szolárnak Szabó Győző kölcsönzi a hangját.

Ebben a szívhez szóló animációs filmben gyerekek és felnőttek egyszerre fedezhetik fel Münó világát, a rajta élő különleges teremtményeket, és azt a nagy igazságot, hogy bárkiből hős válhat, csak meg kell találnia a benne rejlő erőt. Ezen a nyáron egy kedves kék manó, Münó fogja meghódítani az álmodozó gyerekek és felnőttek szívét. Nap őrzőjének, azaz Szolárnak Szabó Győző kölcsönzi a hangját, akivel a szinkronfelvételt követően beszélgettünk a meséről és a szinkronizálásról.

 

A Münó, a holdbéli manó varázslatos bolygóján a Holdra és a Napra őrzők vigyáznak, ők gondoskodnak arról, hogy éjjel az egyik, nappal a másik ragyogjon az égbolton. Szolár, aki Szabó Győző hangján szólal meg, lesz a Nap újdonsült őrzője, míg a csupaszív kis kék manó, vagyis Münó feladata lesz, hogy őrködjön a Hold felett. Ám egy véletlen folytán a Napnak nyoma vész, és a két hős felkerekedik egy talpraesett viaszlánykával karöltve, hogy megannyi kalandok során visszaszerezzék a gonosz alvilági Nekrossztól az ellopott égitestet. A Münó, a holdbéli manó-t Szabó Győző mindazoknak a gyerekeknek és felnőtteknek ajánlja, akik álmodozók, és hiszik, hogy létezik egy másik világ. Álmodj nagyot és július 30-án irány a mozi, ahol 3D-ben is elvarázsol Münó fantasztikus bolygója a rajta élő kedves teremtményekkel!

Megosztás facebookon