asdf

Elkezdődött az új Harry Potter-film forgatása!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Jönnek a legendás állatok! Hétfőn vette kezdetét az új Harry Potter-film: a Legendás állatok és megfigyelésük forgatásának munkálatai. Minden idők legsikeresebb filmsorozata új részt kap. A forgatókönyvet pedig maga a szerző, J. K. Rowling írta.

A stáb először az Egyesült Királyság egyik legnagyobb stúdiójában, Leavesdenben ütött tábort. Nemcsak a Goldeneye és a Star Wars I. része készült itt, hanem az összes Harry Potter-film is. A stábot ezúttal is David Yates, az utolsó négy Potter-film rendezője irányítja. Az alábbi plakátot rajongók készítették:

eddier_harrypGöthe Salmandert, a Mágiaügyi minisztérium Varázslény-felügyeleti Főosztályának munkatársát az Oscar-díjas Eddie Redmayne alakítja. A történet az első Harry Potter regény, vagyis a Bölcsek köve előtt 70 évvel, New Yorkban játszódik, ahol a magizoológus kutatásait végzi. Mellette Colin Farrell, Katherine Waterston, Alison Sudol, Dan Fogler, Ezra Miller és Jenn Murray játszik.

Ami pedig valószínűleg igazi varázslatként hangzik a Potter-rajongóknak: a Warner Bros. tervei szerint összesen három új film készül a varázsvilágról.

Fantastic Beasts and Where to Find Them - Várható hazai bemutató: 2016 tél

Megosztás facebookon