asdf

Benedict Cumberbatch kedvenc főgonosza Bruce Willis karácsonyi ellenfele

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Az egyik legnépszerűbb brit színész, Benedict Cumberbatch kölcsözni hangját a Grincs-nek a legújabb aniációs feldolgozás eredeti változatában, és ez alkalomból alaposan kifaggatták, mi a véleménye a zsémbes zöld manóról és a karácsonyról.
Benedict Cumberbatch a Stuff magazinnak így nyilatkozott: „Fiatal koromban egy boltban dolgoztam, és karácsony előtt ugyanaz a pár dal ment, végtelenítve. Na akkor én is olyan idegállapotba kerültem, mint a Grincs karácsony előtt, és legszívesebben betiltottam volna az egészet. Egyébként nem utálom a karácsonyt, amolyan boldog, brit, cinikus állásponton vagyok vele kapcsolatban. A karácsonyban csak azt utálom, hogy a rengeteg műanyag csomagolás miatt szeméthegyek keletkeznek, ami elég nagy pazarlás pár vidám nap érdekében. Egyébként a volán mögött is tudok grincses lenni, ha berágok valakire. Akkor is kicsit grincses vagyok, ha régóta ettem és leesett a cukrom, meg ha éppen átrepültem az óceánt és halál fáradt meg ideges vagyok."
benedict-cumberbatch-grinch
A színész arra a kérdésre, hogy ki a karácsonyi főgonosza, azonnal rávágta: "Nem a Grincs, hanem Hans Gruber a Drágán add az életed!-ből. Ez is tipikus karácsonyi film annak dacára, hogy a szereplők jelentős részét lelövi Bruce Willis. Alan Rickman zseniális a német álterrorista szerepében!"

A december 6-tól hazánkban is látható Grincs eddig 218 millió dolláros összebevételt ért el.
Megosztás facebookon