asdf

Ben Affleck elmondta az igazságot az új Batman kapcsán

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A könyvelő-t már bemutatták az Egyesült Államokban, és a film rögtön a toplista csúcsán kezdte a pályáját.

Konyvelo_jelenetfoto (6)

Főszereplőjét, a zseniális könyvelőt és autista maffiózót alakító Ben Affleck-et azonban nem csak erről a filmről kérdezgetik mostanában az újságírók, hiszen nemsokára következik az alkoholtilalom idején játszódó maffiafilmje, Az éjszaka törvénye (Live by Night, hazai bemutató: 2017 januárja), és a hírek szerint jövő nyáron már forgatja az új Batman-filmjét, amely valószínűleg 2018-ban kerül a mozikba.

Ben-Affleck-Accountant-Premiere-LA-October-2016De A könyvelő-beli partnerét, J. K. Simmons-t is erről faggatják folyton. Sokáig az terjengett a neten, hogy a thriller forgatása közben lett olyan jóba Affleck-kel, hogy eljátszhatja Gordon rendőrfőnököt a képregény-megfilmesítésben. Ennek a pletykának köszönhető az a videóüzenet is, melyben Anna Kendrick (szintén Affleck partnere A könyvelő-ben) nyomul, hogy Robin lehessen. De a tények makacs dolgok, és Affleck ragaszkodik hozzájuk:

Accountant-Premiere-LA-October-2016

"A könyvelőt másfél évvel ezelőtt forgattuk. Addigra Zack Snyder már megegyezett Simmons-szal, hogy ő lesz Gordon rendőrfőnök. Úgyhogy minden fordítva történt: örültem, hogy A könyvelő készítése közben összehaverkodhatom vele, és csak utána leszek a rendezője. Jól megvoltunk, szóval, örülök, hogy újra együtt fogunk dolgozni. De a Batman-ben remélhetőleg szövetségesek leszünk, és nem utánam nyomoz majd." – magyarázta türelmesen újságíróknak a színész/rendező/producer.

 

A könyvelő/The Accountant - Hazai bemutató: 2016. október 27.

Megosztás facebookon