asdf

Ez a film nem tesz jót a könyvelőknek?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Hollywoodi Chinese Theatre a legnagyobb, legrangosabb premiergálák helyszíne szokott lenni, és e hét hétfőjén is csupa híresség gyűlt össze az előtte futó vörös szőnyegen.

Az év egyik legizgalmasabb, legbevállalósabb thrillere, A könyvelő alkotói és vendégeik ünnepelték együtt a film moziba kerülését. A maffia autista könyvelőjét és bérgyilkosát alakító Ben Affleck, filmbeli partnerei, Anna Kendrick, J.K. Simmons és még számos sztár és filmes volt ott. Affleck azonban nehezen mosolygott. Ugyanis aznap játszott döntőt a kedvenc csapata a bostoni Red Sox, amin kikapott a Clevland Indianstól.

AKonyvelo_premier

"Jó, tudom, a döntők ilyenek, mégis fáj, hogy az én nagy napom a Red Sox rossz napja. Azért közben próbálok ürülni a filmnek. Nagyon sokat dolgoztunk rajta, sokat tanultunk hozzá… nehéz volt."  – magyarázkodott Affleck.

Konyvelo_jelenetfoto (3)

"Olyan filmet akartam csinálni, amely az átlagtól eltérőket ünnepli. Ezután a film után sokan fogják azt hinni, hogy minden könyvelőnek van valami sötét titka…" – mondta Gavin O’Connor rendező.

 

A könyvelő/The Accountant - Hazai bemutató: 2016. október 27.

Megosztás facebookon