asdf

Anthony Mackie gyülekezőre hívja a Bosszúállók új csapatát

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Entertainment Weekly
Az Entertainment Weekly bemutatta az első hivatalos fotókat az új Amerika Kapitány-filmből.

Anthony Mackie hivatalosan is bemutatkozik Amerika Kapitány-ként a mozikban az Amerika Kapitány: Szép új világ című filmben.

Captain-America-Brave-New-World-

Anthony Mackie jó barátságban van Tom Holland-dal, aki pár éve azzal viccelődött, hogy MCU-s sztárkollégájának nincs saját Sólyom-filmje. Nos, ez hamarosan megváltozik az Amerika kapitány 4. részével.

„Elintézem, hogy a Marvel rávegye, hogy eljöjjön a premierre, aztán leültetem magam mellé, és végignézem, ahogy nézi a filmet” – mondta Anthony Mackie az Entertainment Weeklynek a Las Vegas-i CinemaConon adott interjújában. Addig még van egy kis ideje, ugyanis az Amerika Kapitány negyedik része Valentin-napon kerül a mozikba.

2021-ben A Sólyom és a Tél Katonája című sorozat eseményeivel kezdődött Sam útja, hogy felvegye Steve Rogers pajzsát, és átvegye Amerika Kapitány helyét. Most Sam visszatért, hogy saját filmjében bizonyítson, amelyet Julius Onah (The Cloverfield Paradox) rendezett. Nem mellesleg az ő feladata, hogy összeállítsa a Bosszúállók új csapatát.

Captain-America-Brave-New-World-Harrison Ford

Harrison Ford Thaddeus Ross szerepében tűnik fel, amelyet a néhai William Hurt alakított a 2008-as A hihetetlen Hulk című filmtől kezdve egészen a 2019-es Bosszúállók: Végjáték-ig, ahol a karakter külügyminiszterként szolgált. Ross most az Egyesült Államok frissen megválasztott elnökeként lesz látható. 

„Bár már annyi filmben szerepeltem, és már mindent láttam, Sam számára ezzel a filmmel eljött a lehetőség, hogy igazán megalapozza magát igazi akciósztárként és Bosszúállóként. Ez a film egy egyértelmű újrakezdés. Tényleg újrateremti azt az elképzelést, hogy mi ez az univerzum, és mivé lesz ez az univerzum” – mondta Anthony Mackie.

A cím eléggé árulkodó: Brave New World: Szép új világ ami látszólag Aldous Huxley klasszikus regényére utal. „A cím azt sugallja, hogy most egy új, nagyobb ellenség közeleg; amivel új határokat feszegetünk. Az Amerika Kapitány-tól kezdve, az első Bosszállók-filmen keresztül a Végjáték-ig a küzdelem mindig a rossz ellen volt. Most, hogy ezt meghódítottuk, merre tovább? Amikor a rosszfiúk újra itt vannak, milyen formában jelennek meg újra? Ez egy új történetszál, új karakterekkel, új félelmekkel, és ez egy új elképzelést teremt erről az új világról, amibe belemegyünk” – fejtette ki Anthony Mackie.

Amerika Kapitány: Szép új világ / Captain America: Brave New World - Hazai bemutató: 2025. február 13.

Megosztás facebookon