asdf

A ProVideo decemberi DVD/BD megjelenései

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: ProVideo
Idén Karácsonykor sem lesz hiány fantasztikus DVD-kből és Blu-ray-ekből. Az év utolsó hónapja minden korosztály számára tartogat tökéletes DVD ajándékötleteket, hála a ProVideonak.

Szépség és a szörnyeteg: Varázslatos karácsony
Megjelenés dátuma: 2014.12.07.
Beauty_and_the_Beast_The_Enchanted_Christmas_SE_DVD_HUN_3d

A Szépség és a szörnyeteg: Varázslatos karácsony (KN) egy igazi ünnepi klasszikus, kihagyhatatlan mese a karácsonyi időszakban. Az 1 lemezes kiadás számos extrával kecsegtet, együtt énekelhetünk a filmmel, extra jelenetet nézhetünk meg, bepillanthatunk a kulisszák mögé és interaktív játékokkal is játszhatunk.

Herkules
Megjelenés dátuma: 2014.12.07.

Hercules_2014_PRV143_DVD_HUN_3dDecember elején jelenik meg DVD-n, Blu-rayen, 3D Blu-rayen a Herkules (16) című akció-kalandfilm, amely a mitikus hős történetét dolgozza fel, Steven Moore képregénye alapján. Főszerepben Dwayne „The Rock”Johnson, Ian McShane, John Hurt és Rufus Sewell.  A DVD és a Blu-ray extráiból a rajongók közelebbről is megismerhetik a történet szereplőit, Herkulest és zsoldosait, beleshetnek a kulisszák mögé, továbbá megismerkedhetnek a filmben feltűnő fegyverekkel is.

A vihar magja
Megjelenés dátuma: 2014.12.10.

Into_the_Storm_Z16-Y33290_DVD_HUN_2dA vihar magja (16) című filmben belepillanthatunk a viharvadászok életébe, akiknek egyetlen céljuk minél közelebb kerülni a tornádóhoz, hiszen egy kivételes lehetőségről van szó. Emellett a katasztrófa filmekhez híven együtt menekülhetünk a szereplőkkel a tornádó elől és élhetjük át a szörnyű vihar minden pillanatát DVD-n és Blu-rayen is. Az extrákban többek között találkozhatunk a híres viharvadásszal Reed Timmerrel, illetve belenézhetünk  egy viharvadász járműbe.

Csingiling és a kalóztündér
Megjelenés dátuma: 2014.12.10.
Tinker_Bell_and_The_Pirate_Fairy_DY0418_DVD_HUN_2d
A Disney legújabb animációja a Csingiling és a kalóztündér (KN), amelyben Csingiling Pán Péter világába repít minket. A mese középpontjában Zarina, a tündérpor őrzője áll, akit egy hatalmas galiba után száműznek Tündérzugból, és lepaktál egy csapat kalózzal. A magyar nyelvű extrákban egy rövidfilmet nézhetünk meg Mickey Egérrel.

Az élet ízei
Megjelenés dátuma: 2014.12.10.
Hundred_Foot Journey_The_PRV140_DVD_HUN_3d

Az élet ízei (12) című film a festői szépségű dél-francia vidékre és a gasztronómia világába kalauzol el minket. Madam Mallory éttermében az egyszerű ételek is kifinomult fogássá változnak, amivel teljesen megbabonázzák a vendégeket. De a tökéletes recepthez mindig kell egy izgalmas hozzávaló. És ez most az egzotikus Indiából érkezik. A film december közepén jelenik meg DVD-n.

A galaxis őrzői
Megjelenés dátuma: 2014.12.15. 

Guardians_of_the_Galaxy_DY0419_DVD_HUN_3dAz idei év nagy dobása A galaxis őrzői (12), amely december közepén jelenik meg DVD-n. A filmben végig követhetjük Peter Quill történetét, aki miután ellop egy gömböt, könyörtelen hajsza célpontjává válik. Quill fegyverszünetet köt Mordállyal, Groottal, a veszélyes bérgyilkossal Gamorával, és a bosszúvágy által fűtött Drax-szel. Amikor Quill rájön, hogy a gömb milyen hatalommal rendelkezik, össze kell kovácsolnia csapatát egy végső csatára, amely eldönti a galaxis sorsát. A DVD extrái között megtaláljuk törölt illetve bővített jeleneteket és a Bosszúállók: Ultron kora exkluzív bemutatót is.

Megosztás facebookon