asdf

A One Direction sztárja lehet az új Heath Ledger?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az a néhány filmkritikus, aki már látta a Dunkirk-et (köztük én is) máris zseniálisnak és a mozitörténet egyik legkülönlegesebb háborús filmjének nevezi Christopher Nolan új rendezését.
Hamarosan az egész világ ellenőrizheti, hogy igazuk van-e: múlt csütörtökön került sor a londoni Leicester Square-en a Dunkirk gála premierjére, amelyen persze a film összes főszereplője megjelent: Kenneth Branagh, Tom Hardy, Mark Rylance, Cillian Murhpy és James D’Arcy mellett ott volt a One Direction sztárja, Harry Styles is, aki a németek által bekerített, az óceánnak szorított angol sereg egyik katonáját alakítja.
dunkirk_premier_london
A film rendezője, Christopher Nolan néhány nappal ezelőtt komoly felzúdulást keltett azzal, hogy azt nyilatkozta: amikor Harry Styles-ra bízta a fontos szerepet, fogalma sem volt róla, milyen híres. Valószínűleg úgy érezte, hogy e nyilatkozata némi magyarázatra szorul.
Christopher-Nolan-and-Harry-Styles-on-Dunkirk-set
"Amikor A sötét lovag-ban Heath Ledger-re osztottam Joker szerepét, sokan próbáltak lebeszélni. Hiszen még szinte ismeretlen színész volt. De én az ösztöneimben bíztam, mert éreztem, hogy nagyszerű lesz. És az is lett. Harry Styles nevét hallottam már a gyerekeimtől, persze, de azért új volt nekem. Csak egy karizmatikus, őszinte, finom srácot láttam. És ahogy Heath esetében is, biztos voltam benne, hogy jó lesz." – mesélte A sötét lovag-trilógia, az Eredet és a Csillagok között rendezője.

 
Dunkirk - Hazai bemutató: 2017. július 20.
Megosztás facebookon