asdf

A Jurassic World miatt válik Anna Faris és Chris Pratt?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Sokan nem lepődtek meg, amikor Chris Pratt és Anna Faris bejelentették, hogy 8 év együttélés után válnak. A legtöbben úgy vélekednek, hogy a párt utolérte a hollywoodi átok: egyikük hirtelen nagy sztár lett, amit a másik nem tudott feldolgozni.
A pár kapcsolata fordított felállásban kezdődött. Amikor 2009-ben megismerkedtek, a most negyven éves Anna Faris ismert színésznő volt, míg Chris Pratt-et minden második meghallgatásról elküldték, és csak kisebb szerepeket kapott.
 
Aztán az utóbbi pár évben nagyot fordult a kocka. Jobbnál jobb filmekben kapott szerepeket, többek között a Jurassic World főszerepét.
 
A Jurassic World egy csapásra szupersztárrá tette Chris-t, és A galaxis őrzői főszerepe pedig már csak hab volt a tortán. Ráadásul mind a két film franchise, vagyis a sikerszéria folytatódik, miközben a szexista Hollywoodban már túlkorosnak számító Anna nem sok jóra számíthat.
Anna-Faris-Chris-Pratt-jurassic-world-premiere
Állítólag az is gondot okozott, hogy Anna szeretett volna még gyereket – van egy négyéves kisfiuk, Jack –, Chris viszont a karrierjére akar koncentrálni, mondván, addig kell ütni a vasat, amíg meleg. A színészt hírbe hozták Jennifer Lawrence-szel is, akivel együtt játszott az Utazók-ban.
Valószínűleg ez is csak a szokásos olcsó bulvárpletyka a gonosz harmadikról, aki a házastársak közé áll. Chris Prattet jövő nyáron láthatjuk viszont a Jurassic World - Bukott birodalom című folytatásban.
jurassic_world_2_poster
Jurassic World - Bukott birodalom/Jurassic World: Fallen Kingdom – Hazai bemutató: 2018. június 7.
Megosztás facebookon