asdf

Chris Pratt csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán

Chris Pratt joggal lehet boldog, hiszen kevesen mondhatják el, hogy ilyen fiatalon csillaggal büszkélkedhetnek a Hollywoodi Hírességek Sétányán, melyet pénteken kapott meg. A ceremóniára elkísérte bájos felesége, Anna Faris színésznő és négy éves fiuk, Jack is.

A 37 éves Chris napjaink egyik legjobban foglalkoztatott színésze és az elmúlt néhány évben számtalan filmes sikert könyvelhet el. A Jurassic World és A galaxis őrzői sztárja nagyon izgatott volt, mikor megpillantotta a névtábláját a sétányon. Legutóbb az Utazók-ban láthattuk Jennifer Lawrence oldalán, kicsivel több, mint egy hét múlva debütál A galaxis őrzői második része és együtt kalandozhatunk a csípős humorú Star Lord-dal, illetve jövőre érkezik a Jurassic World folytatása. Szóval, Mr. Pratt nem unatkozik, de igyekszik minél több időt tölteni a családjával.

Chris-Pratt-Hollywood-Walk-Fame-01

Chris-Pratt-Hollywood-Walk-Fame-02A sármos színész köszönő beszédében megemlítette, hogy mennyire hálás feleségének, aki mindig mellette állt és tartotta benne a lelket és nem csak akkor, amikor koraszülött fiuknak egészségügyi gondjai voltak. Az optimista és vidám sztárpár büszkén pózolt a fotósoknak a kis Jack-kel az élen, aki négy évesen igazi mini divatguruként jelent meg. Természetesen a fotósok imádták, ami nem is csoda, mert nagyon cuki gyerkőc.

Chris-Pratt-Hollywood-Walk-Fame-05

Pratt érzelmektől meghatva köszönt meg mindent: "Nem vagyok hívő ember, és úgy vélem, hogy Isten útjai kifürkészhetetlenek, és az életben jeleket és ajándékokat küld nekünk  - és ezek az ajándékok gyakran emberek formájában jönnek. Szóval én csak hálás vagyok azoknak az embereknek, akik az életembe csöppentek, akik ajándékok.”

Chris-Pratt-Hollywood-Walk-Fame-04

Chris-Pratt-Hollywood-Walk-Fame-03Évekkel ezelőtt Chris Pratt bement egy reklám meghallgatására, ami bevallása szerint nem ment olyan jól, és tessék most a  Hollywoodi Hírességek Sétányán kapott csillagot, amire nagyon büszke. Annak idején az Everwood-ban egy lökött fiatal srácot alakított, akit nem érdekelte a jövő, persze az életben ez épp ellenkezőleg volt, aztán megannyi szerep és kitartás meghozta számára a jobbnál jobb filmek főszerepeit. Csak így tovább Chris! 

A galaxis őrzői 2./Guardians of the Galaxy vol 2. - Hazai bemutató: 2017. május 4.

Megosztás facebookon