asdf

A Hangyaember 4 hónappal korábban érkezik a mozikba

  • Szerző: P. Kristóf
Négy hónappal előbbre hozták a Hangyaember című Marvel szuperhősfilm bemutatóját. Ezzel Hank Pym története nyithatja meg a képregényfilmek harmadik fázisát.

A Marvel a Bosszúállókkal elkezdte szakaszokra osztani filmjeit. A különböző részeket a szuperhősök önálló kalandjai nyitják meg és egy amolyan all stars Bosszúállók film zárja le. Így a 2015. május elsejére kiírt Age of Ultron fogja a második szakaszt befejezni, azonban a harmadik szegmens sem várat sokat magára. A Hangyaember eredetileg 2015. november 6-ra tervezett bemutatóját most négy hónappal korábbra, július 31-re hozták, ezzel Hank Pym fogja megnyitni a harmadik fázist.

hangyaember

A produkcióról egyelőre annyit lehet tudni, hogy az angol rendező, Edgar Wright fogja dirigálni a Joe Cornish-sal (Tintin kalandjai) közösen írt forgatókönyv alapján. Korábban felröppentek pletykák arról, hogy Simon Pegg alakíthatja majd a címszereplő hőst, ami azért is kézenfekvő, mert már három filmet is készített a rendezővel és nagyon jó barátságban vannak. Egyelőre azonban a színészgárda egyetlen tagját sem jelentették be hivatalosan és azt sem lehet tudni, mikor kezdődik meg a forgatás. Az új dátummal a Hangyaember Tim Burton Miss Peregrine's Home for Peculiar Children című filmjével együtt kerül a mozikba, két héttel Zack Snyder Batman/Superman filmjének debütje után, szóval elég kemény vetélytársai lesznek a kasszáknál. Ti kit látnátok legszívesebben Hangyaemberként?

Megosztás facebookon