asdf

50 Cent is hazánkba látogat

  • Szerző: P. Kristóf
Budapest egyre népszerűbb a filmesek és a világsztárok körében. Jude Law, Jason Statham és Eva Longoria után a rapper 50 Cent is ellátogat hozzánk, de nem koncertezni fog, hanem ő is itt forgatja legújabb filmjét.

A zenélésről színészkedésre váltó 50 Cent is hazánkban forgat majd, ugyanis ő Paul Feig Spy című akció-vígjátékának legújabb bejelentett stábtagja, mégpedig saját magát játsza majd a filmben. Az amerikai rendező tavaly már készített egy óriási sikerű rendőrös mozit, a Női szerveket, ennek köszönhetően vághatott bele a következő projektbe, melyet először a főszereplő karaktere alapján Susanna Cooper-nek kereszteltek el, azóta viszont Spy néven készül. 

50 Cent

A Spy című filmet teljes egészében nálunk forgatják, de a Die Hard 5 és a Hercules után végre fővárosunk saját magát alakítja majd. A film főszereplője Melissa McCarthy lesz és egy kezdő CIA analitikust alakít, aki először kap terepmunkát. Azt kell kinyomoznia, hogy ki ölte meg kollégáját és szeretőjét, akit Jude Law játszik majd a filmben. Mellettük feltűnik még Jason Statham is, mint egy túlságosan magabiztos, de kétbalkezes nyomozó, Bobby Cannavale pedig a gonosz lesz. Rajtuk kívül Rose Byrne, Nia Long és Miranda Hart is szerepel a filmben, de az ő szerepük eddig nem tisztázott. 

Spy - Bemutató: 2015. május 22.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon