asdf

Zac Efron a legnagyobb partyarc!

Végre végleg levetkőzte a nyálas, gimis, hős szerelmes skatulyát Efron, aki a nők örömére a pólót is ledobja párszor a Rossz szomszédságban. A Csajkeverők bukása után újra elhittük, hogy van valami ebben a srácban, és nem csak ripacskodás.

Van, hogy a szomszéd nője mindig zöldebb de Nick Stoller (Az igenember, Dick és Jane trükkjei) pörgős vígjátékában, ezúttal a Rossz szomszédság kerül terítékre. Adott: anya, apa, baba (egy eszméletlenül cuki baba) és egy nyugodt kertvárosi élet. Majd a szomszédba költözik egy diákszövetség, amivel együtt jár a minden estés bulizás, hangoskodás, őrület. Az alvást pedig felejtsd el! A nyugalom megzavarása érdekében a srácok mindent bevetnek!

rossz_szomszédság (3)

Zac Efron (Teddy) megszállottan és kitartóan képviseli az egyetemi diákszövetséget, és mint elnöke annak, példásan szeretné megőrizni a legnagyobb bulik hagyományát. Igazi szívtipró, akinek szent a testvériség, a bulizás, és a csajozás, és kb. ebben a sorrendben. 

rossz_szomszédság (1)

Seth Rogen (Mac) a büszke családapa, aki picit beleunt a szürke hétköznapokba, de mindent elkövet, hogy felfrissüljön házas élete, majdhogynem "örül az új szomszédoknak", hiszen felpezsdül az élet. Rose Byrne (Kelly) harmincas feleségként próbálja bizonyítani, hogy van még benne abból a bizonyos féktelen lazaságból, ami régenn is volt. A raklapnyi egyetemista örületes bulizásba kezd, amik egyre katasztrófálisabbak, hangosabbak és felszabadultabbak. Az újdonsült szomszédok igazi hadjáratot indítanak egymás ellen, ami veszélyes fordulatokba torkollik. Vívnak egymással, amit közben élveznek is. A helyzetkomikumok és a fergeteges szócsaták olyan szintre emelik a film hangulatát, amitől egy percig sem unatkozik az ember. Brutálisan jó páros Efron és Rogen, működik, amit leművelnek a mozivásznon. A rendező nagyon jól döntött azzal, hogy Rogen-t helyezte előtérbe. Ez a pasas egy állat! Hozza a formáját!

 rossz_szomszédság (4)

Pörgős szóváltások, filmes utalások, őrületes poénok...nem is baj, hogy rossz ez a szomszédság. Kapunk minden olyat ebben az alkotásban, amitől nem csak szórakoztató lesz, de még emlékezetes is: alpári viccek, batman, tej, fű, kellő mennyiségű alkohol, hangulat, tanulságok - mindez giccsek nélkül! Tökéletlenül pazar ez a vígjáték! 

rossz_szomszédság (2)

A Rossz szomszédság jó példa arra, hogy a filmipar még mindig érti a humort és össze tud hozni egy igazán jó vígjátékot. Ezt a filmet azoknak ajánlom, akik valóban a szórakozásra vágynak 96 percben.

ROSSZ SZOMSZÉDSÁG

Színes, szinkronizált amerikai vígjáték
Eredeti cím: The Neighbors

Forgatókönyv: Andrew J. Cohen és Brendan O’Brien

Fényképezte: Brandon Trost

Producerek: Evan Goldberg, Seth Rogen, James Weaver

Executive producerek: Brian Bell, Andrew J. Cohen, Brendan O’Brien

Rendezte: Nicholas Stoller

Szereplők:

Seth Rogen

Rose Byrne

Zac Efron


Gyártó: Universal, 2014

Hossza: 96 perc

Korhatár: 16

Országos bemutató: 2014. május 15.

Bemutatja a UIP-Duna Film

Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon