asdf

Paul Rudd lesz a Hangyaember

  • Szerző: P. Kristóf
Végre nyilvánosságra hozták, hogy ki fogja játszani Edgar Wright szuperhősfilmjében a Hangyaembert.

Edgar Wright angol rendező első amerikai filmje, a Marvel szuperhősének, Hangyaembernek a történetét mutatja majd be. A film előkészületei már javában zajlanak, a forgatás jövő év elején kezdődik majd el, a főhős kilétéről azonban eddig semmit sem lehetet tudni. A Marvel azonban ma végre bejelentette, hogy kit kértek fel a főszerepre, A híres Ron Burgundy legendája és a Spancserek sztárja, Paul Rudd lesz Hangyaember.

Paul Rudd Hangyaember

Korábban a rendező egyik állandó munkatársát, Simon Pegg-et, valamint Joseph Gordon-Levitt-ot is esélyesnek tartották Hank Pym szerepére. Erre a kérdésre választ kaptunk, azt azonban továbbra sem tudni, hogy Pym, valamint az utódja, Scott Lang is benne lesz e a filmben, ugyanis a Hangyaember kosztümét a képregénysorozatban többen is magukra öltötték. Pár éve, amikor már tervezték a produkciót, Edgar Wright a következőt nyilatkozta:

"A terveinkben mindketten szerepelnek." - árulta el a SuperHeroHypenak, azóta viszont eltelt pár év, a dolgok változtak, de semmi többet nem tudhattunk meg erről.

A Hangyaember 2015. július 31-én érkezik majd és a Bosszúállók második része után ez az alkotás nyitja majd meg a Marvel szuperhősfilmek harmadik fázisát, mely egy újabb Bosszúállók filmhez vezet majd.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon