asdf

Világmegváltó piktúra érkezett a Hangyából

  • Szerző: Medve Pál
Peyton Reed az amerikai középkategóriás vígjátékok mágusa a héten megkezdte a Marvel szuperhős Ant-Man forgatási munkálatait. A figyelem fenntartásáért kaptunk egy elképesztő képet Paul Rudd-ról (a Hangya)... Na jó, nem elképesztő, csak a stúdió kreatív marketing részlege izzította a munkatársait.

Ezen hét hétfői napján csattant az első csapó San Franciscóban. A Marvel blockbuster gépezete újra forog, megkezdődött a stúdió szuperhős filmjeinek harmadik fázisa (Phase 3.). Nyitó címként a Hangyát köszönthetjük, aki az amerikai nyugati-part "világát" menti meg az állandó fenyegetésektől. Dr. Hank Pym (Michael Douglas) a Hangyaember maskara feltalálója Scott Langgal (Paul Rudd - a Hangya) karöltve igyekeznek móresre tanítani a rosszfiúkat.

 movies-ant-man-paul-rudd-scott-lang

Merész húzás lehet a kasszáknál és a kritikusoknál is az Ant-Man, mivel a forgatási előkészületek a tervezőasztalokon felhősen zajlottak. A Cornetto-trilógiáról elhíresült Edgar Wright kihátrált a már 2 éve készülő projekt mögül, kreatív nézeteltérésekre hivatkozva. A megbecsült brit rendezőt egy kevésbé karizmatikus direktor váltotta - Peyton Reed - aki "viccesnek szánt" agymenéseivel (Igenemeber, Hajrá csajok, A kicsi kocsi újra régi) nem a potenciális nevetőgörcsök forrása a szórakozni vágyó közönségnek. Kritikus lépés a Marvel Stúdiójától, hogy jelentős változtatásokat eszközöltek a mozi körül, ami Egar Wright életművének ismeretében negatívan hat a képregény stúdióra. Ne legyünk túlságosan elfogultak, 2015. július 15-én kiderül, hogy a 4F elven működő Marvel pénzgyártó gépezet milyen sikereket fog elérni... 

Megosztás facebookon