asdf

Ant-Man: Rendező csere után a forgatókönyvet is újra írják

  • Szerző: Medve Pál
Májusban Edgar Wright brit rendezőt Peyton Reed váltotta, mivel előbbi direktorral kreatív nézeteltérésbe bonyolódott a Marvel Stúdió. Most a már meglévő szkriptet dolgozza újra Gabriel Ferrari és Andrew Barrer.

Egyre több a módosítás a Hangya forgatása körül. A rajongók körében egyre kevésbé pozitívak a változtatások. Tavaly még pletykálták Joseph-Gordon Levitt címszerepét, amit végül Paul Rudd kapott meg. Ez önmagában még nem volt végzetes érvágás, de amikor az elismert rendező Edgar Wright-ot cserélték Peyton Reed szerényebb életművel rendelkező direktorra, kiborult a Hangya rajongóknál a bili. Edgar Wright napjaink egyik legeredetibb stílusával forgató filmkészítője. A képregényhősök stúdiója "kreatív nézetek" ütközése indokkal leváltotta a Cornetto-trilógiát jegyző kultikus rendezőt.

rudd-antman

Most, a már kész forgatókönyvet dolgozza újra két pályakezdő író. Gabriel Ferrari és Andrew Barrer neve mellett egyenlőre csak egy tavalyi zs-kategóriás horror film található az IMDB adatlapjuk szerint. Későbbiekben pedig a Sabrina, a tiniboszorkány gyerekeknek szóló remaken fognak dolgozni. Úgy látszik, hogy a nagy hollywoodi filmstúdiók nem akarnak tehetséges és elismert rendezőkkel dolgozni, talán jobban szeretik ha a második, harmadik vonalból emelnek ki befolyásolhatóbb készítőket. A forgatás körüli módosítások egyenlőre nem változtatják meg a bemutató dátumát. Butaságnak tűnik a Marvel stúdió szakmai leépítése, de ne legyünk túl elfogultak, valamilyen csoda folytán még valami jó is kisülhet a Hangya projektjéből.

Ant-Man - Hangya  bemutató: 2015. július 17.

Megosztás facebookon