asdf

Megvan a Hangyaember rendezője

A Marvel elég rendesen belenyúlt Edgar Wright forgatókönyvébe, aki fogta magát és pár héttel ezelőtt ott hagyta az Ant-Mant. Ráadásul azt a projektet, melyen évekig dolgozott.

Edgar Wright így, hogy a Marvel beleszólt a forgatókönyvébe, már nem érezte magáénak az Ant-Man című szuperhősfilmet. Mivel elképzeléseik nagyon különböztek a Hangyaemberről szóló film kapcsán, úgy döntött: kiszállt a projektből, annak ellenére, hogy már a 2015-ös premierdátum is megvolt.

artman_edgar

Edgar Wright

A Marvel ebből nem csinált gondot, és Peyton Reedet szerződtette le a film megrendezésére, akinek olyan filmek fűződnek a nevéhez, mint: Az igenember, Hajrá csajok!, Szakíts, ha bírsz!

Peyton-Reed
Peyton Reed

Az új hivatalos szinopszis szerint a Hangyaembernek, akit Paul Rudd alakít és Michael Douglas által megformált mentorának meg kell védenie a Hangyaember-öltözet titkát olyan gonoszoktól, akik meg akarják kaparintani, és természetesen világméretű fenyegetést jelentenek. A premierdátum 2015. július 17., de a forgatókönyv változik valamelyest, amiben részt vesz Adam McKay (A híres Ron Burgundy legendájaPancser Police) is.

Michael-Douglas-Ant-Man

Viszont a cserének, nem, hogy a rajongók nem örülnek, de a film szereplői sem repdestek a boldogságtól. Michael Douglas nem tetszését fejezte ki, amikor úgy nyilatkozott, hogy "nagyon csalódott" a kialakult helyzet miatt, és amiatt, hogy mégsem dolgozhat Wrighttal, akinek nagy tisztelője.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon