asdf

Michael Douglas is Hangyaember lesz

Korábban hírül adtuk, hogy Paul Rudd lesz Hangyaember, de a legfrissebb információk szerint Micahel Douglas alakítja majd az eredeti szuperhőst.

A héten Golden Globe-díjat nyert Michael Douglas (Túl a csillogáson) játsza majd el az eredeti Hangyaembert, Hank Pym-ot, a tudóst, aki, miután kiöregedett a szuperhősködésből, Scott Lang-nak adja tovább köpönyegét és tudását. Ezt a figurát fogja életre kelteni Paul Rudd, akinek a szerepét már korábban bejelentették. 

"Hank Pym gazdag történetének ismeretében tudtuk, hogy egy olyan színészre van szükségünk, aki képes visszaadni azt a súlyt és formátumot, melyet a karakter megérdemel. Hihetetlenül megkönnyebbültünk, amikor Michael Douglas elvállalta a szerepet a sármjával és lelkierejével, melyel minden karaktert megtölt. Nem lehetnénk izgatottabbak, hogy lássuk, hogyan kelti életre Hank Pym figuráját." - árulta el Kevin Feige, a Marvel Stúdió elnöke.

Michael Douglas Hangyaember

A filmet Edgar Wright rendezi majd a Joe Cornish-sal közösen írt forgatókönyvéből és a munkálatok nemsokára meg is kezdődnek Georgia-ban. A rendező még pár éve vetette fel annak a lehetőségét, hogy két Hangyaember is szerepet kaphat a filmben.

"Az adaptáció ötletében mindketten, Pym és Lang is benne vannak." - nyilatkozta akkor a SuperHeroHype nevű magazinnak, majd ma reggel, a bejelentést követően Twitter oldalán erősítette meg a hírt és pár infót is elárult a film sztorijáról. "Igazából csinálunk egy bevezetést, ahol Hank Pym-et láthatjátok majd akció közben a hatvanas években, a Tales to Astonish (az a képregénysorozat, melyben a Hangyaember először feltűnt!) mintájára, majd előre tekerve, Scott Lang történeténél találjuk magunkat, hogyan szerzi meg a ruhát, hogy találkozik Hank Pym-mel és aztán hogyan fognak össze."

A Hangyaember 2015. július 31-én érkezik majd és a Bosszúállók: Ultron kora után ez indítja meg a Marvel szuperhősfilmek harmadik fázisát.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon