asdf

Evangeline Lilly is szuperhős lesz

  • Szerző: P. Kristóf
A Lost és A hobbit: Smaug pusztasága sztárja is csatlakozik a szuperhősök hosszú sorához, ugyanis jelenleg tárgyal a Marvel-lel egy szerepről a Hangya című filmben.

A Lost című sorozat egyik főszerepével ismertté váló ausztrál színésznő karrierje egyre inkább felfelé ível. Miután megjárta Középföldét, most még szuperhős is lehet belőle, vagy legalábbis szerepelhet egy szuperhősfilmben. Az, hogy milyen karaktert alakít majd, azt egyelőre biztosan nem tudni, de több lehetséges variáció is napvilágot látott.

EL

Egyes információk szerint a Paul Rudd által életre keltett Scott Lang szerelme lesz, míg mások szerint az idősebb Hangya, azaz Michael Douglas lánya lehet a filmben, de vannak akik szerint a kettő egy és ugyanaz. Ugyanakkor arra is van esély, hogy ő maga is szuperhőssé válik és Hank Pym társa, Jane Van Dyke, vagyis a Darázs lesz. Az angolul Wasp néven emlegetett figura tudja változtatni a méretét, képes repülni rovarszárnyain, sőt sárga energianyalábokat is tud lőni. 

A hivatalos megerősítésre még várni kell, de a film forgatása hamarosan megkezdődik Georgia-ban. A Hangya című új szuperhősmozi 2015. július 17-én érkezik a mozikba.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon