asdf

Az első kép a Hangyaember forgatásáról

  • Szerző: P. Kristóf
A Hangyaember című Marvel képregény adaptációja nyithatja meg a Bosszúállók folytatása után a szuperhősök történetének harmadik fázisát.

A Haláli hullák hajnala, a Vaskabátok és a Scott Pilgrim a világ ellen készítője, Edgar Wright rendezi a Hangyaemberről szóló szuperhősös mozit. A szereplőkről egyelőre nem tudni semmi biztosat, de egy twitteren közzétett fénykép alapján elindultak a pletykák, hogy a rendező személyes jóbarátja és munkatársa, Simon Pegg bújhat a címszereplő karakter bőrébe. Bár az angol színész egyelőre cáfolta a híreszteléseket, a nagy titkolózás és kettejük szakmai múltja miatt sokan ezt már tényként kezelik. Az viszont biztos hogy a forgatókönyvet Wright és Joe Cornish (Idegen arcok, Tintin kalandjai) írta. 

A rengeteg várakozás után végre maga a rendező tette közzé az első fényképet a forgatásról saját twitter oldalán. Ezen a Hangyaember látható a digitális utómunkákhoz előkészített díszletben. Sajnos továbbra sem tudhatunk meg belőle semmi biztosat arról, hogy ki fogja alakítani Henry Pym biokémikust, aki felfedezett egy olyan részecskét, melynek segítségével képes változtatni a méretét. "Visszatértem Los Angelesbe, éppen ideje befejezni valamit, amin dolgozom." - írta a kép alá. 

Hangyaember forgatás

A Hangyaember a Marvel szuperhősfilmek harmadik fázisát nyitja majd meg 2015. július 31-én. Ez azt jelenti, hogy a képregénycég az egyes szuperhősök különálló filmes kalandjait egy-egy Bosszúállók mozival zárja le. Az egyelőre The Avengers: Age of Ultron munkacímen forgó produkció 2015. május elsején kerül mozikba, lezárva ezzel a második fázist. A rajongók addig sem fognak unatkozni, a Bosszúllók második részéig jön még a Thor: Sötét világ (2013. november 14.), az Amerika kapitány: A tél katonája (2014. április 4.), A csodálatos Pókember 2 (2014. május 2.), az X-men: Az eljövendő múlt napjai (2014. május 23.), a Galaxis őrzői (2014. augusztus 1.) és a Fantasztikus négyes (2015. március 6.) is. 

Megosztás facebookon