asdf

Újabb Emmy díjakat zsebelhet be A férjem védelmében

  • Szerző: Nikk
Julianna Marguiles negyedik, míg Christine Baranski ötödik éve van ott a legjobb színésznők között a legrangosabb televíziós díj jelölt-listáján. A férjem védelmében két emblematikus karakterét alakító színésznők az idei gálán is esélyesek a sorozattól nemrég búcsúzó Josh Charles mellett.

Kihirdették az idei Emmy díj jelöltjeit. A férjem védelmében stábja pedig ezúttal sem okozott csalódást. A Universal Channel sikersorozatának főszereplője, Julianna Marguiles zsinórban negyedik éve ott van a legjobbak között és ki tudja, az augusztus 25-i gálán lehet, hogy 2011 után újra ő veheti át a legrangosabb televíziós elismerést. Christine Baranski sem első, hanem sorban ötödik Emmy jelölését kapja Diane Lockhart megformálásáért, de az esélyesek között van a sorozattól idén búcsúzó Josh Charles is.

 A férjem védelmében1

Hogy mit tartogat az Emmy A férjem védelmében színészeinek, arra még egy hónapot várni kell. A sorozat ötödik évadának záró epizódja azonban nem várat magára. Július 13-án este a Universal Channel műsorán kiderül, hogyan végződik Alicia és a Lockhart&Garner közötti harc, s milyen meglepetéseket tud okozni két elszánt anya.

 A férjem védelmében 2

A férjem védelmében – évadzáró epizód július 13-án, 21:00-kor a Universal Channel műsorán!

A férjem védelmében 3

A férjem védelmében 4

Megosztás facebookon