asdf

Apa lesz Ryan Gosling!

  • Szerző: Nikk
Amíg újra meg újra felmerülnek azok a pletykák, amelyek szerint Ryan Gosling és Eva Mendes kapcsolata válságban van, addig most meglepő hírek járták be a világot. Családalapítás a láthatáron?

A US Weekly szerint erről van szó, hiszen a magazin munkatársai tudni vélik, hogy a 40 esztendős színésznő gyermeket vár a 33 éves sármos színésztől. Egy bennfentes elárulta a lapnak, hogy Eva Mendes már a hetedik hónapban jár, és a pici nemét egyelőre még nem tudják, vagy nem akarják megmondani.

ryan-gosling-eva-mendes

Ha valóban igazak a hírek, mi nem csodálkozunk rajta, hiszen Ryan Gosling többször is - bár ködösen - nyilatkozott arról, hogy szeretne édesapa lenni. Amíg nem születnek meg a gyermekeim, addig a filmekkel foglalkozom. Nem tudom, hogy mikor jön el a váltás ideje.” – szóltak szavai egyszer a The Times-nak.

ryan_eva_túl afenyvesen

A pár egyébként 2001-ben ismerkedett meg egymással, mégpedig egy közös munkájuk, a Túl a fenyvesen forgatásai során. Igaz, hogy gyakran akadnak hullámvölgyek a hollywoodi pár kapcsolatában, de a közeli hozzátartozók szerint a gyermek most nagyon is összekovácsolta őket. A híreket egyelőre egyik fél sem erősítette meg.

eva_ryan_love

Megosztás facebookon