asdf

Most már te is taperolhatod Ryan Gosling-ot!

  • Szerző: Nikk
Ráadásul, még engedi is. Ám viszonzatlan találkozás lesz... Hogy miért? Sajnos csak viasz figura formájában találkozhatsz Ryan-nel.

Ryan Gosling-ot imádják a nők, és nem csak filmbéli alakításaival nyűgözi le a gyengébbik nemet. Ha már Eva Mendes elhappolta előlünk, akkor itt van nekünk az élethű viasz figura Gosling úrról. Csupán "csak" a londoni Madame Tussaud Múzeumig kell ellátogatnunk, hogy szemügyre vegyük Ryan Gosling valósághű képmását. Maga a szobor már-már félelmetesre sikeredett, hiszen a viasz verzió az eredeti tekintetnél is csábosabb, így egy kissé irritáló bájgúnárra hajaz a Gengszterosztag sztárja.

Ryan G 1

Ryan G 2

Úgy tűnik Ryan Gosling magánéletében is minden a helyére került. Hiszen a hírek szerint párja, Eva Mendes első közös gyermeküket hordja szíve alatt, és Gosling egy szempillantás alatt belépett a gondoskodó apák szerepébe. Eva a közelmúltban  az UsWeekly-nek elárulta, hogy minden óhaját teljesíti a sármos színész. "Mindig azon van, hogy beszerezzen mindent, amire szükségem van. A minap éjjel tésztát akartam és egyből elkészítette nekem.” – szóltak Eva szavai. Ezek után nem csoda hát, hogy a lányok sorban állnak a Ryan másolatnál is...

Ryan G 3

Ryan G 4

Megosztás facebookon