asdf

Ashlee Simpson expasija Ryan Gosling arcmását tetováltatta magára

Ashlee Simpson expárjáról eddig is tudtuk kissé őrült figura, és ez nemrég ismét bebizonyosodott. Ryan Cabera ugyanis barátaival együtt hódol egy kissé hóbortos játéknak, a tetkórulettnek, éppen ennek köszönhető, hogy ma már Ryan Gosling arcképe díszeleg a zenész lábán.

ryantetko

"A barátaimmal imádjuk a tetkórulett nevű játékot. Ilyenkor bekötjük a másik szemét, és úgy választunk egymásnak tetoválást. A szerencsés addig nem láthatja művet, amíg az teljesen el nem készült." – meséli Cabera, aki egyébként nem szeretné a másik Ryan-nek megmutatni a tintát.

ryantetko01

A legfrissebb híresztelések egyébként Gosling féltékenységi jelenetéről szólnak. A pletykák szerint párjával, Eva Mendes-zel a The place beyond the pines című közös filmjük forgatásának szünetében sétálni indultak, amelyet egy arra járó fotós szakított félbe. A srác a „Héj bébi” szöveggel szólította meg Eva-t, mire Gosling igencsak bepipult. Egy szemtanú így mesélt a látottakról a Daily Mailnek: "Egy centire állt meg a fickó arcától, és úgy kérdezte: ’Kit hívsz te babámnak?'”. A fotós végül elnézést kért a hollywoodi sztárpártól illetlen viselkedéséért.

Megosztás facebookon