asdf

Ryan Gosling nem hajlandó oltár elé állni!

  • Szerző: Nikk
Ryan Gosling és Eva Mendes 2011-ben, egy közös munkájuk, a Túl a fenyvesen című film forgatásán ismerkedtek meg. Kapcsolatuk megélt jó néhány hullámvölgyet, ám a pletykák szerint ez a szerelem bizony már az utolsókat rúgja.

A közeli ismerősök tudni vélik, hogy a páros kapcsolata igencsak mély válságban van. Eva egy februári megjelenése alkalmával nem titkolta, hogy Ryan-nel külön töltötték a Valentin-napot, és a színésznő egyetlen társasága egy pizza, valamint laptopja volt a szerelmesek ünnepén. A források szerint bár a hírességek hivatalosan még egy párt alkotnak, valójában határozottan ingatag talajon áll kapcsolatuk. A 39 esztendős nő ugyanis házasságot szeretne, ám a csajok bálványa nem kíván oltár elé állni.

ryan_eva

„Az elmúlt 18 hónapban többször beszéltek már a következő lépésről, vagyis az esküvőről. Eva meg volt győződve arról, hogy Izlandi közös nyaralásuk során szíve választottja végre felteszi neki a kérdést. Ám ezt nem következett be, és ez volt az utolsó csepp a pohárban. Konkrétan ultimátumot adott neki, ám Ryan sarokba szorítva érezte magát, és egyszerűen visszaviharzott az Államokba nélküle.” – mesélte az Ok! magazinnak egy jó barát.

„Eva nagyon szeretné már azt az esküvőt, és fáj neki, hogy nem tudja meggyőzni Ryant. Hiába néznek ki együtt lenyűgözően, a sok nézeteltérésnek (a díva többek között nem nézi jó szemmel Ryan sebesség iránti szenvedélyét – szerk.) köszönhetően a köztük lévő szenvedély is halványul.” – tette még hozzá az informátor.

Rachel-Ryan-Eva

A Gengszterosztag csillaga visszatér exéhez?

A bennfentesek szerint a kapcsolatot veszélyezteti továbbá a sármos színész barátsága exével, Rachel McAdams –szel, akire Eva mindig is féltékeny volt.

„Nagyon okosan játssza ’csak barátok vagyunk’ szerepet, de száz százalék, hogy vissza akarja szerezni Ryan-t. „ – árulta még el a közeli ismerős McAdams-ről, aki mellesleg biztos benne, hogy Ryan nem csalta meg Eva-t.

„Ryan barátai szerint nem Eva a megfelelő nő számára. Most pedig, hogy beismerte előttük: vannak gondjaik, mindenki Rachel felé próbálja őt irányítani.”

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon