asdf

Egy percre sem pihen a Marvel

Napjainkban egy képregényadaptáció szinte garantált siker, megőrül értük az egész világ. A DC Comics mellett a másik nagy, képregények kiadásával foglalkozó cég a Marvel, mely többek között A csodálatos Pókember, a Vasember széria és a Bosszúállók tulajdonosa.

Már idén bemutattak egy óriási kasszasikert, a Vasember 3-at, és várhatóan november 14-én indul hódító útjára a Thor második, Sötét világ alcímet kapó epizódja. 

A Bosszúállók sikerét meglovagolva egy sorozatot is összehoztak, az Agents of SHIELD-et, mely elvileg 2013. szeptember 24-től fog menni az ABC-n. Az alkotók között nem mást találunk, mint a Bosszúállók rendezőjét, Joss Whedon-t. A filmben tragikusan elhunyt Coulson ügynököt is visszahozzák valamilyen csellel, valamint Cobie Smulders is fel fog tűnni a pletykák szerint. 

Marvels-Agents-of-SHIELD-ABC

Jövőre sem kell az unalom miatt aggódniuk a rajongóknak, ugyanis Amerikában április negyedikétől megtekinthető az Amerika Kapitány: A tél katonája című mozi. A Bosszúállók után zajló cselekményben szerepet kap a SHIELD vezére Nick Fury (Samuel L. Jackson), Romanov ügynök (Scarlett Johansson) és Maria Hill (Cobie Smulders), de új szereplőkkel is gazdagodik a történet. A produkcióban láthatjuk majd Robert Redford-ot és az egyik legismertebb képregényalkotót, Stan Lee-t is kisebb szerepekben. A szuperhős gárdáját erősíti majd a Sólyom (Anthony Mackie) és Vasember édesapja, Howard Stark (Dominic Cooper), míg ellenségként Crossbones (Frank Grillo) és a Tél katonája (Sebastian Stan) fog feltűnni az eddig nyilvánosságra hozott információk alapján. 

captain_america_winter_soldier

Szintén 2014-ben, május 2-re tűzték ki a legújabb Pókember-film premierjét, mely a 2012-es A csodálatos Pókember folytatása. A főgonosz ezúttal Electro (Jamie Foxx) lesz, de megjelenik Rhino (Paul Giamatti) és a Zöld manóvá változó Norman Osborn is. A rendező, Marc Webb azt nyilatkozta, hogy az alkotás előkészíti a 2016-ra tervezett harmadik epizód cselekményét is.

electro-amazing-spider-man-2-comparison

2014 sűrű év lesz, ugyanis augusztus elsején jön a legújabb Marvel mozi, a Guardians of the Galaxy, ami egy csapat szuperhősről szól, akiknek a neve nem meglepően a film címével egyezik meg. A főszerepekben Chris Patt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Lee Pace, Djimon Hounsou, valamint Glenn Close lesz látható, természetesen ezúttal is 3D-ben. 

guardians-of-the-galaxy

A Comic Con-on kiderült, hogy a következő Bosszúállók film alcíme Age Of Ultron lesz, és visszatérnek az előző részből ismert szereplők, de a szuperhősök csapata még jó pár meglepetést okozó figurával egészül majd ki. A premier időpontját 2015. május 1-jére tűzték ki, és a rendező elárulta, hogy az előző résznél sokkal sötétebb hangulatú filmet akar készíteni. 

Avengers age of ultron scarlet witch and quicksilver

A Vaskabátok és a Scott Pilgrim a világ ellen című filmekkel ismertté váló angol rendező, Edgar Wright szintén 2015-re készítené el a Hangyaember névre keresztelt doktor történetét, aki tudja változtatni a méretét, továbbá agyával irányítani a hangyákat. Egyelőre még nem lehet tudni, kik fognak szerepelni a filmben, a bemutató napját azonban már kitűzték november hatodikára. 

hangya

További biztos pontként még a 2017-re meghirdetett harmadik Bosszúállók mozi lebeg a Marvel feje felett, erről azonban egyelőre még semmilyen információt nem lehet tudni. Pletykák terjengenek egy Deadpool filmről Ryan Reynolds-al, valamint bejelentettek két rejtélyes, jelenleg cím nélküli projektet 2016-ra és 2017-re. A találgatások nagyban folynak, sokak szerint Doctor Strange és Black Panther kapnak egy-egy önálló epizódot, biztos infókat azonban még nem lehet tudni ezekről.

Megosztás facebookon