asdf

Comic-Con 2014: A Warner Bros. programja

  • Szerző: Medve Pál
Nyilvánosságra került a Warner Brothers stúdió részletes programterve a július 24-én startoló Comic-Con fesztiválon. A középpontban a Hobbit, Mad Max és a Wachowski testvérek sci-fije a Jupiter Ascending lesz. Továbbiakban a Warner saját gyártású sorozat palettájával is megismerkedhetünk.

Az újonnan kiadott részletes programtervből már lehet következtetni, hogy mire számíthatunk a július végi képregény őrületen. A stúdió központi standján a Hobbit utolsó része - Az öt sereg csatája -, Mad Max: Fury Road és a Wachowski fivérek új sci-fijén, a Jupiter Ascending-en lesz a hangsúly.

NEe9iRpksJzYhn_2_b

Peter Jackson Középfölde kalandjáról idén még nem kaptunk szinte semmilyen információt, csak a forgatásról kiszivárgott megbízhatatlan pletykák terjengtek. Most lehullhat a lepel pár érdekes hírről, sőt Jackson pár héttel ezelőtti interjújában ígért egy előzetes videót is amit nagy valószínűséggel most megkapunk.

mad-max-fury-road

A másik központi mozi a Mad Max: Fury Road reboot-ja lesz. Az 1979-es poszt-apokaliptikus Mel Gibson film újragondolását ismét az eredeti rendező George Miller jegyzi, Tom Hardy főszereplésével. Két héttel ezelőtt  kaptunk képeket az akció-thrillerből, most már egy rövidre vágott előzetes is várható.

Jupiter-Ascending-Mila-and-Channing

Az ezredforduló legnépszerűbb sci-fijét - Mátrix - rendező Wachowski testvérek egy újabb űrkalandot direktálnak Mila Kunis és Channing Tatum főszereplésével. Az idei bemutatót már eltolták a jövő évre, mert a népszerű testvérpár tovább módosítgatná a végterméket. Év elején még  előzetest is kaptunk a csillagközi konfliktusból, ami már feltételezhetően elavultnak számít. Július végén megtudhatjuk, hogy milyen újdonságokat pumpáltak az igen egyedi vizualitású moziba. Talán már a film megjelenése előtt elhangozhatnak olyan hírek, hogy többrészes univerzum születik - ismerve a Wachowski fivéreket.

10455222_10152516740948485_7436397834419779471_n

Sorozat fronton is erős lesz a promóció. Az egyedi gyártású DC szuperhős szériák nagy hangsúlyt kapnak a fesztiválon. Exkluzív prezentációt fog tartani a Zöld Íjász címszereplője Stephen Amell. Bemutatják a Batman előzményeket elmesélő Gotham első - pilot - epizódját, és különleges körítést kap a szintén képregény hős The Flash és Constantine is.  

Megosztás facebookon