asdf

Nightwing az Arrow 3. szezonjában?

A második évadban Deathstroke-ot, Fekete Kanárit és Speedy-t már kipipálták Marc Guggenheimék. Illetve utóbbi a szezonzáró végén lépet rá végleg arra az útra, ami a szuperhőssé válásához vezet. A kérdés, hogy melyik népszerű DC-s hős következik? A rajongók egyöntetűen Nightwing-et szeretnék látni a harmadik évadban. De nem csak ők kampányolnak erősen a karakter mellett.

Hanem a népszerű vámpír-sorozat, a The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) fiatal sztárja, Steven McQueen is. A karakterről annyit kell tudni, hogy karrierje hajnalán Bruce Wayne, vagyis Batman szárnysegédje volt. Évekig Robinként rettegtek tőle a bűnözők. Egy idő után megunta a másodhegedűs szerepét, és Batman-től elválva új néven, Nightwingként folytatta a bűnüldözői tevékenységét.

A karaktert azóta szeretném látni a sorozatban, amióta csak elindult az Arrow. Idén viszont tényleg elég nagy rá az esély hogy a népszerű karakter Starling City-be költözik. A szerepet Steven McQueen szeretné elhappolni - vagy már meg is tette? -, aki ennek érdekben egy ideje már erős twitter-kampány folytat. Első ízben egy edzőtermi képet posztolt, amelynek a beszédes „Nightwing training” címet adta. Ha megnézitek a képet, észrevehetitek, hogy a szuperhős jelképe virít a pólóján.

A napokban egy újabb fotóval lepte meg a világot. Talán ezzel akarja tudatni, hogy ősszel ő is Starling City egyik becsületes polgára lesz?

A fiatal színész leszerződtetése több szempontból is érthető döntés lenne. Évek óta a The CW - csatorna egyik színésze, jól ismerik, kedvelt figura, aki a látottak alapján bizonyára alázatosan nyúlna a karakterhez.

Talán a július 24-én induló Comic-Con fesztiválon, ahol az Arrow stábja is kint lesz, többet tudhatunk meg.

Megosztás facebookon