asdf

Mad Max is feléledt! Új képek!

Meglehetősen nehezen akar elkészülni az új Mad Max-mozi, a Fury Road, amivel kapcsolatban már jó ideje néma csend honol a filmvilágban. Most végre újra hallat magáról a projekt, ráadásul rögtön címlapként tért vissza a köztudatba!

Sajnos a projekt munkálatai finoman szóval sem haladtak zökkenőmentesen, az újraforgatásokon túl a bemutató dátumát is több ízben elhalasztották már. Pedig a kamerák előtt és azon túl is igazán impozáns stáb gyűlt össze.

A rendezésért ismételten az a George Miller volt a felelős, aki a klasszikus Mad Max-trilógiát is tető alá hozta Mel Gibson-nal a főszerepben. Ezúttal az ikonikus karaktert Tom Hardy játszhatja el, akit mostanság nagyon kedvelnek Hollywoodban. Az Eredet és A sötét lovag: Felemelkedés sztárja mellett főbb szerepet kapott még a filmben Charlize Theron is, aki amellett, hogy karrierje másodvirágzását éli, a karaktere kedvéért még arra is hajlandó volt, hogy a szőke fürtjeit rövid, tüsis fazonra cserélje.

mad_max_fury_cimlap

Rajta kívül még ki kell emelni a színészi garnitúrából Nicholas Hoult-ot (X-Men: Az eljövendő múlt napjai), aki ezzel a filmmel végleg megvetheti a lábát az álomgyárban.

A címlapon kívül még egy lángoló fotó is érkezett.

mad_max_fury_road_tom_hardy

A Mad Max: Fury Road várhatóan 2015. május 15-én „robbanthatja fel és boríthatja lángokba” az amerikai mozitermeket.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon