asdf

Első képek Villámról A zöld íjászban

  • Szerző: P. Kristóf
December negyedikén lesz először látható a Villám néven ismert szuperhős, vagy más néven Barry Allen A zöld íjász című sorozatban. Addig is nézzétek meg az exkluzív képeket róla.

Korábban hírül adták, hogy A zöld íjász is kap majd egy spinoff sorozatot, mely a Villám történetét mutatná be. Eredetileg úgy tervezték, hogy a jelenleg futó sorozatban szentelnek majd neki egy egész részt, mely bemutatná, hogyan vált szuperhőssé, ám most az is kiderült, hogy elálltak ettől a tervtől és egy saját Pilot részben mesélik el a történetét. Ám ez nem akadályozza meg, hogy a fiatal Barry Allen feltűnjön A zöld íjász következő részében. A karaktert a Glee című sorozat fiatal sztárja Grant Gustin alakítja, aki egyelőre még csak a karakter emberi oldalát, Barry Allen-t játsza, majd a saját sorozatában válik szuperhőssé.

A rész cselekményét összefoglaló rövid szövegből kiderül, hogy Barry egy lehetetlennek tűnő rablás nyomozása miatt utazik át Central City-ből, mint a rendőrségnek dolgozó tudós, aki megpróbálja felgöngyölíteni az ügyet. Mivel a saját városában már volt példa egy hasonló bűntényre, így összefog a főszereplő Oliver-rel, hogy együtt folytassák a rejtély kiderítését. 

A galériánkban megtekinthetitek az exklúzív képeket a sorozat következő részéből, melyeken először látható a Barry Allen-t alakító fiatal színész.

Villám - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

 Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!
 
Megosztás facebookon