asdf

Októbertől új szuperhőst köszönthet a Zöld Íjász stábja

  • Szerző: Medve Pál
Az őszi sorozat áradatban startol a Zöld Íjász 3. évada is. A ráérősen építkező íjas törvényen kívüli univerzuma most egy új természetfeletti erőkkel rendelkező hőst kaphat maga mellé. A szerepet Brandon Routh játszaná, akinek már volt dolga DC-s szuperhős karakterrel.

A 2005-ös Batman - Kezdődik! sikereit próbálta megismételni a Superman visszatér. A 8 évvel ezelőtti Acélember megbukott a kritikusoknál és minimálisan a kasszáknál is. Az első képregényhős világ építésekor Brandon Routh alakította a Krypton bolygó utolsó túlélőjét. A Superman folytatás sikertelensége miatt kaszálva lett az egész nagyjáték filmes építgetés. Routh később sorozatokban és kisebb szuperhős vonatkozású filmekben próbált a hírességek között maradni. Utóbbi talán emlékezetesebb szerepe a Edgar Wright-féle Scott Pilgrim a világ ellen kultikus geek mozijában volt. Most ismét visszatérhet a köztudatba Oliver Queen oldalán, Atom szerepében.

the_atom_ray_palmer_wallpaper_by_kalel1986-d74fnap

Atom karaktere már ismerős lehet a Marvel képregények rajongóinak, ugyanis a szuperereje nagyban megegyezik a Hangyáéval (Ant-Man). Teste és a körülötte lévő tárgyak méretét és tömegét képes manipulálni, mert hős identitása születésekor egy fehér törpe csillaggal kontaktusba került. Korai pletykák alapján a Queen művek új vezérigazgatójaként fog szerepelni, és még azt az információt is megkaptuk, hogy első megjelenésétől a természetfeletti ereje birtokában lesz. Flash már megjárta a zöld csuklyás szériát, most újra szuperképességű hőst üdvözölhetünk a szériában. Kíváncsian várjuk, hogy az egyre komplexebb sorozat milyen izgalmakkal vár minket a 2014-2015-ös évadban.

Zöld Íjász 3. évad - Bemutató Amerikában 2014. október 7.

Megosztás facebookon