asdf

Új befejezést kap az Így jártam anyátokkal

  • Szerző: P. Kristóf
Rengeteg bírálat érte az Így jártam anyátokkal című sikersorozat készítőit az utolsó rész miatt, ezért úgy döntöttek, hogy nyilvánosságra hozzák a sorozat alternatív befejezését is.

Az Így jártam anyátokkal alkotói, Craig Thomas és Carter Bays bejelentették, hogy a tévében levetített utolsó rész mellett egy másik, alternatív befejezést is készítettek, amely a kilencedik évad DVD kiadásán, valamint az egész sorozatot tartalmazó csomagban lesz megtekinthető. A különleges kiadvány így néz majd ki és szeptembertől lesz megvásárolható a tengerentúlon, hazai megjelenésről egyelőre nem tudni.

anyátokkal

A bejelentésre Craig Thomas twitter oldalán került sor, aki több egymás után érkező posztban osztotta meg az infókat követőivel.

"Azoknak a rajongóknak, akik szerették a befejezést: Köszöjük nektek, nagyon sokat jelent ez nekünk!"

"Azoknak a rajongóknak, akik nem szerették a befejezést: Tisztelünk titeket és mint minden ellentmondásos befejezésnél, itt is van egy B terv."

"Szóval jöjjön egy bejelentés: 16 napja a vágószobában ültünk és megpróbáltunk választani két teljesen különböző befejezés között."

"Csak egy forgatókönyv alapján dolgoztunk, de a vágás varázsának köszönhetően két lehetséges befejezése alakult ki a történetnek."

"Azt választottuk, amelyiket és kiállunk a döntésünk mellett, de a másikat is imádtuk."

"Az összes rajongónkat imádjuk és mindenféle véleményt tiszteletben tartunk, ezért meg akarjuk osztani veletek ezt a B tervet az egész sorozatot tartalmazó kiadványon."

"Kiállunk amellett, ami adásba került és büszkék vagyunk rá, de ti olyan hosszú utat tettetek meg velünk, hogy mindkét befejezést oda akarjuk adni nektek."

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon