asdf

Constantine, a démonvadász is saját sorozatot kap

  • Szerző: P. Kristóf
A zöld íjász sikere után egyre több képregényhős kap saját sorozatot, például John Constantine, a démonvadász is.

Először volt A zöld íjász, majd annak spin offja, a Villám, mely valamikor idén kerülhet adásba. Ezzel párhuzamosan a DC Comics készít egy sorozatot a Batman képregények nyomozójáról James Gordon-ról és a gonosztevők fiatal koráról Gotham címmel. Ennyivel azonban nem érték be, John Constantine, a démonvadász is önálló szériát kap. A karakternek nem ez lesz az első élőszereplős megjelenése, 2005-ben Keanu Reeves játszotta őt a Francis Lawrence által rendezett mozifilmben.

Constantine

A címszerepet ezúttal a fiatal angol színész, Matt Ryan kapta, aminek igazán örülhetnek a rajongók, hiszen ez közel áll az eredeti képregényben megismert hőshöz. Pont ezért Keanu Reeves amerikai akcentusát és játékát sokan bírálták a filmben, hiszen Constantine egy angol, természetfeletti ügyekkel foglalkozó detektív.

A brit színész egyelőre nem igazán ismert, az Assassin's Creed 4-ben kölcsönözte Edward Kenway hangját, de feltűnt a Gyilkos elmékben és a Bankcsapdában is. A forgatókönyvet az a David S. Goyer írja, akinek a nevéhez olyan produkciók fűződnek, mint Az acélember, A sötét lovag, vagy a Da Vinci démonai, míg az első rész rendezését Neill Marshall vállalta magára, aki korábban a Trónok harcán is dolgozott.

A sorozat idén ősszel kerül adásba és az első részben egy régi barátjának a lányát próbálja majd megmenteni, akit kiszemelt egy démon magának.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon