asdf

Agyondicsért start-upokkal viccel a South Park 18. évada

  • Szerző: MoziStar
Folytatódik a véget nem érő tabudöntögetés és a mély tanulságokkal átitatott kirekesztő viccek áradata. A 18 pluszos sorozat 18. évadának országos premierje február 24-én érkezik a Comedy Centralra, röviden: újra itt a South Park! Méghozzá folytatásos részekkel, úgy, ahogyan eddig még soha. Sőt, Randy Marsh az amerikai-magyar barátságot megmentő nagykövetnek is beállna - legalábbis egy promó erejéig.

A South Park sorozat eddig sem finomkodott, ha polgárpukkasztásról volt szó és ezúttal sem húzták be a féket a politikailag inkorrekt és sértő poénok terén. Az egy-egy epizódot napok alatt összerakó Trey Parker és Matt Stone láthatóan nem fáradtak bele a minőségi idiotizmusba.

A legújabb, 18. évadban Cartmanék a Z generáció megszállott digitális bennszülöttjeiként tűnnek fel. Stan, Kyle, Cartman, Kenny és Butters otthagyják az iskolapadot, és megalapítják saját start-up vállalkozásukat. A nem várt siker és a befolyó pénz elvakítja a fiúkat, és észre sem veszik, hogy a cégnév már foglalt. Ezzel magukra haragítanak egy indián őslakos közösséget, amely a sikeres cég ellehetetlenítését tűzi ki céljául. Mindeközben a városkában terjedni kezd egy új dili, a gluténmentes étrend, amelyet Mr. Garrison honosít meg, és akkor a kerekesszékes lakosok ”taxi szolgáltatásáról” még szó sem esett.South 01A tízéveseknek nemcsak az üzleti életben, hanem otthon is bőven akad gondja. Stan apjának, Randy Marsh-nak van egy másik élete is: ő Lorde, a Grammy-díjas énekesnő. Nem csupán beleképzeli magát a sztár életébe, hanem valóban ő az, a hús-vér Lorde. A tizenéves popsztár nem vette zokon, hogy egy 40-es geológus férfiként állították be, sőt büszke rá, hogy a South Park történetének részévé vált.South 02Beköszön a sorozatba a mostanában molesztálással vádolt Bill Cosby, hologramként feltámad Michael Jackson, aki elszabadul South Park városában és együtt koncertezik Lorde-val - vagyis Randy-vel -, majd szokás szerint mindenki megkapja a magáét.

A két alkotó, Parker és Stone a teljes évadot összefüggő részekből építette fel: a sorozat történetében ez még soha nem fordult elő! A nézők most először azzal az érzéssel kelhetnek fel a fotelből egy-egy rész után, hogy hamarosan érkezik a folytatás, a sztori teljessé válik.South 04A South Park legújabb, 18. évada február 24-től 22:00-kor a Comedy Central műsorán.South 05

Megosztás facebookon