asdf

Magasságos egek, itt az igazi DeLorean időgép!

Végre itt a lehetőség, hogy megépítsd a saját időgépedet. A De Agostini kiadó a 80-as évek filmklasszikusai előtt tiszteleg és új gyűjteményével most könnyedén megépítheted a legendás DeLorean időgép 1:8 méretű élethű mását!

Most te is könnyedén visszarepülhetsz a jövőbe, a De Agostini új gyűjteményével, mellyel könnyedén megépítheted Brown tudós időgépének replikáját a Vissza a jövőbe című filmből. A modell a filmtörténelem mára híres autójának ügyes mása, Brown Doc tudós által a Vissza a jövőbe című filmben megalkotott időgépének. Joe Walser, a DeLorean időgép világhírű szakértője felügyelete alatt készült. A megépíthető modell tele van olyan apró részletekkel, mint például vezetékek, tetőre szerelt lámpák, fluxuskondenzátor, időzítő áramkörök és még sok más, melyek tökéletesen élethűvé teszik az 52,7 cm-es modellt. A részleteket gondosan, 1:8-as léptékben reprodukálta a kiadó.

delorean-mozistar
Rendeld meg most a kiadó weboldaláról,
használd a promóciós kódot DELOREANMOZISTAR és élvezd az előfizetéssel járó ajándékokat!

Minden lapszám világos utasításokat tartalmaz, amelyek pontosan megmutatják, hogyan kell elkészíteni a modellt, könnyedén lépésről lépésre. A modellkészítés folyamata nagyon egyszerű, könnyen követhető rajzok illusztrálják az összerakás menetét és nincs szükség más szerszámra, csak egy készlet csavarhúzóra és egy fogóra.

A megépítésre váró DeLorean tulajdonságai:
- 52,7 cm széles
- NYITHATÓ AJTÓK: Az ajtók és a csomagtartó fedele is nyitható, így könnyen betekinthetsz a belső tér részleteibe. Az ajtókon levő lámpák a kinyitásakor felgyulladnak.
- REAKTOR REPLIKA: Az atomreaktor és az időgép alkatrészeinek pontos mása.
- MŰKÖDŐ FÉKLÁMPA
- MOTOR REPLIKA: A motorháztető a modell az eredeti DeLorean PRV V6-os motorjának replikáját rejti.
- MEGVILÁGÍTOTT IDŐJELZŐ ÁRAMKÖRÖK: Az időjelző áramkörök ki vannak világítva, és 1985. október 20-ra vannak előzetesen beprogramozva.
- FÉM KAROSSZÉRIA: A modell főként fröccsöntött fémből készült.
- MŰKÖDŐ ELSŐ FÉNYSZÓRÓK
- AZ IDŐGÉP MŰKÖDŐ LÁMPÁI: A középkonzolon lévő gomb megérintésével felkapcsolhatod az autót körülvevő élénk kék fényeket.
- MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERFAL: A műszerfal, a sebességmérő és a műszerek is világítanak.

delorean-hu-gallery-1

Ez az első alkalom, hogy Magyarországon elérhető ez a kiadvány! Az 1:8 méretarányú modell, tökéletes mása a filmtörténet leghíresebb autójának, a tudós Brown Doki által megalkotott időgépnek a Vissza a jövőbe c. filmekben. A magazinból megismerheted a Vissza a jövőbe-filmek készítésének történetét, bennfentesek által bemutatva. Az első lapszámban interjúkat olvashatsz a film készítőivel, megtekintheted Ron Cobb és Andy Probert legendás tervezők kivételes alkotásait, valamint Bob Gale író és producer visszaemlékezéseit olvashatod el a történetről.

outatime

Szerezd meg te is a filmtörténelem egyik legvagányabb autóját a kiadó weboldaláról. A DELOREANMOZISTAR (a linkre kattintva) kóddal az előfizetéshez szuper DeLorean ajándékokat kapsz: 3 DeLorean poszter, DeLorean gyűjtőmappa, DeLorean bögre és DeLorean póló. A prémium előfizetők pedig kézhez kapják az ikonikus „Out atime” rendszámtáblát és egy kiváló minőségű vitrint is kapnak előfizetésük mellé.

Megosztás facebookon