asdf

Újabb Péntek 13 film készül

  • Szerző: P. Kristóf
A Paramount bejelentette, hogy folytatják a Péntek 13 című horrorsorozat 2009-es remakejét. Már a bemutató dátuma is megvan!

A Péntek 13 következő része stílusosan 2015. március 13-án érkezik majd, ezzel tovább bővítve az azévi elképesztő filmes felhozatalt. Természetesen ez a nap pont péntekre fog esni, ami már önmagában egy remek reklámfogás. Egyelőre nem lehet tudni róla semmi biztosat, csupán annyit, hogy a 2009-es remakehez hasonlóan ezt is a Paramount és a Platinum Dunes fogja elkészíteni. A Platinum Dunes nevű produkciós cég főleg régi horrorfilmek feldolgozására szakosodott, a Péntek 13 mellett ők csinálták A texasi láncfűrészest, valamint a Rémálom az Elm utcában új verzióját is. 

Friday the 13th

Derek Mears, aki legutoljára a hokimaszk mögé bújt és eljátszotta Jason Voorhes-t, a széria elpusztíthatatlan sorozatgyilkosát, azt nyilatkozta a produkcióról:

"Beszéltem Brad Fuller-rel (a film producere), aki elmondta, hogy mint mindannyian tudjuk, a sorozat jogai visszakerültek a Paramounthoz, akik nagyon nyomják ezt a produkciót. Olyan hamar szeretnének egy új Péntek 13 filmet, amilyen hamar csak lehet."

Bár hivatalosan nem lett megerősítve, de ez az interjú elég valószínűvé teszi, hogy Mears ismét visszatérhet majd Jason szerepében. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon