asdf

Új plakáton feszít Aquaman!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A tervek szerint idén decemberben láthatjuk moziban az atlantiszi hős saját filmjét. Bár, a DC filmről eddig igen keveset árultak el a készítők, azonban a las vegasi Licensing Expo-n megmutattak egy vadiúj plakátot.
James Wan már az elsöprő sikerű horrorfilmjei készítése közben megtanulta, hogy amit nem lát a néző, az izgalmasabb. Talán ez az oka, hogy bár a rajongók oldalát majd kifúrja a kíváncsiság, ő továbbra sem engedi, hogy a világ bármit láthasson készülő képregény-filmjéből, az Aquaman-ből.
Aquaman_cinemacon_la
A Las Vegas-i CinemaCon résztvevői már láthattak egy montázst a filmből, melyben a hős puszta kézzel tép ki egy tengeralattjárót a víz alól, és még gyerekkorában puszta kézzel kap el egy felé repülő szigonyt, és a napvilágra került tweetek szerint a nézők le is voltak nyűgözve. De személyesen jelen volt a rendező, és hosszan magyarázta, hogy még mi mindent kell finomítani a képeken, mielőtt a nagyközönség elé kerülnek.
Aquaman_cinemacon
És most végre mindenki láthat valami abból, milyen lesz Jason Momoa a tenger alatti birodalom uralkodójaként: egy másik Las Vegas-i rendezvény kedvéért készült plakáton Aquaman feszít, kezében háromágú szigony, rajta egy páncél… amely eléggé különbözik Az Igazság Ligája-ban viselt cucctól. A mostani szerelés világosabb, narancsosabb árnyalatú, és így közelebb van az eredeti képregényben viseltektől, bár nem az. De az biztos – és az alkotók szerint ez is cél –, hogy mindenképpen olyan, amilyet még egyetlen képregényhős sem viselt.
Aquaman_newposter
Aquaman - Hazai bemutató: 2018. december 20.
Megosztás facebookon