asdf

Aquaman meglepetéssel készül

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Most, hogy Az igazság ligája bedübörgött a mozikba, a rajongók a Batman, Superman és Wonder Woman uralta DC-univerzum jövendő filmjeire is egyre kíváncsibbak.
2018 tartogat néhány izgalmas bemutatót: például Aquaman saját moziját, amelyet a képregényfilmektől függetlenül komoly rajongótábort szerzett James Wan rendez, a főszerepben természetesen Jason Momoa-val. És mert a filmet egy saját vízióval rendelkező, független szellemű rendező készíti, ezért az ő Atlantisza nem feltétlenül fog teljesen megegyezni azzal, amit Az igazság ligájá-ban megismernek a nézők.
IgazsagLigaja_jelenetfoto (6)
Azt például Wan máris közhírré tette, hogy nem veti be Zack Snyder „beszédbuborék”-trükkjét. Az igazság ligájá-ban, amikor Aquaman és Mera (Amber Heard) a víz alatt beszélget, akkor jókora légbuborékot fújnak maguk köré, és így szárazra kerülnek – bár körülöttük minden irányban ott az óceán. "Nálunk egészen más módszerek lesznek Jason Momoa viszont ehhez azt is hozzáteszi, hogy Aquaman figurája nagyon sokat köszönhet Zack Snyder-nek." – jelentette ki határozottan Wan.
 

"Ő találta ki, hogy Aquaman ilyen kemény, vagány figura [az eredetiben: Badass] legyen." De abban egyetért Wan-nal, hogy a karakterével kapcsolatos nagy meglepetések igazában a jövő évben bemutatandó filmben várhatóak.
 
Megosztás facebookon