asdf

Tervezz plakátot a jövő James Bondjának!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A kémműfaj már nem a régi. James Bond klasszikus, de az új szuperkém, aki a Kingsman – A titkos szolgálat sztárja más, mint a nagy előd: nagyszájú, kiszámíthatatlan, és nem törődik az illemszabályokkal.

A vagány karaktereiről híres Matthew Vaughn rendező valószínűleg pályája csúcsára jutott ezzel az egyszerre szellemes, izgalmas és őrült filmmel, melyben a régi gárdát olyan kiváló színészek képviselik mint Colin FirthMichael Caine és a főgonosz szerepében Samuel L. Jackson. Egy kritikus így jellemezte a filmet: „mintha Tarantino Bond-filmet rendezett volna!”DesignForKingsman_socialgraphic

De Vaughn ezzel sem elégszik meg. Felhívást intézett a világ grafikusaihoz, designereihez és tervezőihez, hogy találják ki a tökéletes Kingsman-plakátot. A fődíj 3000 dollár és persze a világhír: a győztes plakátot kinyomtatják, és a többi filmes anyaggal együtt terjesztik majd az egész világon. A feltétel mindössze annyi, hogy a terv horizontális, dupla plakát-formátumú, a mérete 3000 x 2300 px legyen és tartalmazza a címet valamint a film logóját, mely innen tölthető le: http://po.st/DfRsJM.

Grafikusok: akció indul!

Még több infóért katt ide: http://bit.ly/Kingsman_DESIGN

 

Kingsman – A titkos szolgálat (16E) (Kingsman: Secret Service, hazai bemutató: február 12.) 

Megosztás facebookon